Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mor ve Vakası

• ScarFace • 3 Eylül 2004 17:52 • #438494
    eyvallah da yeni tanımadım ama inan o kadar çok albüm varki elimde ve bunların çoğu kopya maalesef insan ne kim nasıl oluyor.O albümde arkadaşda vardı da görmüştüm orjinalinden.
  • JackSparrow • 3 Eylül 2004 18:20 • #438497
    Olm o zaman yabancı metal gruplarını ve ya rock gruplarını hiç anlamassınız siz... Yaa bütün dünya olanları izliyor işte ve afet-i azam (büyük afet) bekliyorr..

Habire savaş ve habire radyasyon ne olucak büyük bi kıyamet kopucak amma koca kafalısınız yaa ana dilinizede olan bi şarkıyı tercüme ediyoruz size....
  • mordiken • 3 Eylül 2004 18:31 • #438501
    Scarface:sana diildi o laf.
    dreamer için yazmıştım.kendisi yeni tanıdığı bi grup hakkında o kadar çooook şey yazdı ki!!!
  • mordiken • 3 Eylül 2004 18:34 • #438502
    abi boşa yazma ben dünden beri nerdeyse albümü tercüme ettim adama.hala boş sözler diyo.yani dicek laf bırakmıyo arkadaş...
  • TurkishMetal • 3 Eylül 2004 18:45 • #438503
    delinin birini kuyuya taş atmış sizde onu tartışıyorsunuz.bırakın adam anlamassa anlamasın.yaş 25 ama iş bitmiş.bu yaşta insanın beynine hava gitmemesi gibi ağır bir hastalık olmaz herhalde.bana birşey demedi ama söyledikleri o kadar saçmaki rahatsız oldum.bu son yazı olsun.kimse birşey demesse oda konuşmaz herhalde.konuşsana biz bişey demiyelim.
  • nef_i • 3 Eylül 2004 19:54 • #438515
    kusura bakmayın ama şunu söylemek istiyorum dreamer sana bazı önerebileceğim şarkılar var e bunları anlarsın artık...
    öscan denis abimden ;sen beni öldürtçen mi çıldırtçanmı caannıımm
    mahsun abimdende ;saarrıı saarıı

hem bunların mealine de gerek yok çünkü adamlar muhteşem bi türkçe kullanmışlar...
    hem seni hem onları buradan alkışlayarak sevgilerimi gönderiyorum...
  • deamUS • 3 Eylül 2004 21:22 • #438517
    nef_i sana katılıyorum özcan denizin son albümü de süper! yukarda yazdıım şarkılarda güzel hani :)))
  • gssDe • 3 Eylül 2004 23:24 • #438523
    dreamer,bence sen kısıtlı listene 'sarılmandan belli kırıcan mı belini've 'bu aşk bu yaza damgasını vuracak'gibi hiç kafa yormayı gerektirmeyen,kinaye içermeyen,kolay anlaşılır sözler içeren şarkıları sok!böylece düşünerek zaman kaybetmemiş olursun!inatla mvö dinlicem diyosan da bari anlatılanları anlamaya çalış lütfen!
  • nef_i • 3 Eylül 2004 23:46 • #438524
    arkadaşlar yaptığımız büyük bi ayıp bu listenin içine nasıl olurda emrkh ı koymayız kaset kapağı yanımda yok oyüzden tam olarak yasamıcam kusuruma bakmazsınız artık...

kızz ççııtıırr çııttıırr
    innssaannıı çııllddıırrttıır
    nası bişeysin sen
    içiinn kkııppıırr kkııppıırr...

allah be..
    bu şarkı varya insanı koparıyooo
  • blackrose • 4 Eylül 2004 01:09 • #438529
    bir kere savaş gibi olağanüstü bir durumdan bahsediyoruz... aşk, meşk gibi konular fix iş yapıyor zaten; o ayrı. barışı her insan ister(aşk, meşkçiler dahil)
    ülkemizde seçimler tepki oylarına endeksli değil mi en basitinden. işte demek istediğim de bu; bir olaya tepki göstererek sesini duyurmanın ortaya çıkaracağı ilk olası durum piyasa içine tepe taklak dalmadır. hem bu arada arkadaşım ben fikrimi aktarıyorum. bu benim düşüncem, aynı görüşte değilsen görüşünü usturuplu bir şekilde izah edersin. ne öyle 'yuh' filan. yakışıyor mu hiç? bildiğimiz bir şey var herhalde kuru gürültü olsun diye yazmıyoruz bunları. hem bu savunma niye? Niye her zaman başkaları için bu kadar laf edip, tartışmalara girip kendimizi harap ediyoruz. bize ne yani. neyse ben fazla uzatmayayım. yukarıda düzeyli(!) yazışmalarınızı gördüm. hadi kalın sağlıcakla...