-
inanmak zorunluluğun yok!
sanmıyorum mvö yü savunmak için aşık olmak gerekmiyor.
adamlar hakkını veriyor yaptıkları işin bu son albümle bunu kanıtladılar zaten. Hakkımı kaybetmedim.
kısacası!
-
inanmak zorunluluğun yok!
yaaahu sen beni anlamak istemiyosun ki:)
hakkını vermişler..bak iyi de yapmışlar dedim..
ama taklit işte..süper ultra mega taklid:)
hadi senin için benzemişler diyelim..yumuşatalım biraz:p
-
inanmak zorunluluğun yok!
taklitler hiç bir zaman tutmaz mvö öyle olsaydı bu kadar çok sevilmezdi!
-
inanmak zorunluluğun yok!
sen çok seviyosun:)
tamam yalnız değilsin..biçok insan seviyo..
ama taklidini yaptığı muse..
muse taklidi yapabilen her grub sevilir..(bence)
-
?
taklit maklit yok taklitler tutmazz orjinaller sağ kalır ve mor ve ötesi KESİNLİKLE taklit değil
-
oyy
asabiyet artıyo:P
peki kızma..mvö sen çok yaşa..
bi mfö kadar olamasan da mvö işte..hehe
-
oyy
türkler olarak en baştaki görevimiz herzaman kendi ülkemizde yapılanları aşağılayıp avrupaya özenmek...
zaten böyle gidersek bikaç sene sonra yeni amerikada oluruz..
-
.....
arkadaşlar nerden çıkarıyosunuz bunları?yok taklitler yok saçmalamışlar yok piyasalar...alın 4 albümü dinleyin,zaten mvö'yü biraz takip eden bunların gerçek olmadığını anlar!tek bir albüme göre de değerlendirmemek gerek mvö 2004 yılında ilk albümünü çıkarmış bi grup deil sonuçta 1995ten beri varolan bi grup.bunları söylemek için de illa mvöyü sevmek haruna tapmak gerekmiyo!!!müzik sana hitap ediosa sözleride anlıyosan! tamam ama beğenmedin die de binbir çeşit mana bulmamak gerek!
bu arada ne zaman 'biz punkuz' demişler hala öğrenemedik cevabı bekliyoruz!!!!
-
.....
-nef_i ve gssDe-
size tamamen katılıyorum."biz punkuz"lafını ortaya atan arkadaş da -dreamer- gibi ortadan kayboldu ki bi türlü cevap alamadık!!!
-
eveeet arkadaşlar haftasonu tatilinde daha önemli işlerim olduğu için size laf yetiştiremedim kusura bakmayın. bu arada yokluğumdan istifade atıp tutan, hakaret eden, vb. arkadaşlara cevap verme gereği görmüyorum, ortamı şahsi meselelerle bulandırmaya gerek yok. konudan kopmayalım.
bakın bu haftasonu bol bol mvö dinledim. sözleri anlamaya çalıştım. sonunda anlamaya çalışmamaya karar verdim. çünkü bir arkadaşın da dediği gibi her şarkının sözü anlamlı olacak diye birşey yok. ayrıca o kadar çok sevdiğim birçok yabancı parçayı da birebir anlamadığıma göre sorun yok demektir. belki de dinledikçe anlamlar kendiliğinden gelecektir. belki de daha önce bir mvö albümü dinlemediğim için anlamakta zorluk çekiyorumdur. bu yüzden mvö'nin diğer albümlerini de bir ara dinleyebilirsem yorumlarımı o zaman yazarım tekrar. şimdi aynı şeyler üzerinden dönüp dönüp konuşmak boşuna.
baştan beri anlatmaya çalıştığım iki tür sömürücü takımı olduğuydu. bunlardan biri malum laçka şarkılarla televole alemlerine kayanlar, diğeri de sanki onları eleştiriyormuş ayağıyla prim yapanlardır. ben mvö'ni işte bu 2. gruba dahil ettim. çünkü şarkıları yeterince nokta vuruş yapamıyor. belki de hatalıyım. bilemiyorum. dediğim gibi buna gurubu iyice tanıyınca karar vereceğim.
yanlııız. tüm bunlara rağmen bu forumda bazı insanların eleştiriye tahammülü olmadığı açık. hatta bazıları işi o seviyeye getirmiş ki sanırsın mvö'nin halkla ilişkiler sorumlusu. sevdiğin bir gurubu savunmakta anormal birşey yok. ama araya bir de "acaba haklı olabilir mi" diye bir soru cümlesi sıkıştırmak lazım savunma yaparken. yoksa bıraksan yıllarca öylece kalacak kayadan ne farkımız kalır?