Dediklerinin bir bölümüne katılyorum. Ama eğitim olmadan olmaz. Yanlız eğitim illaki bir okula giderek de olmaz müzikte. Kendini de yetiştirebilirisin.
Şimdilerde abi çalıyorum ya yeter bu kadarı dönemi var. Grunge gibi şeyler böyle çıktı bence ve tembel müzisyenler devri başladı. Enstrumanını çalamayan adamlar kolay müzik yapmaya başladı. Bizim başkaldırımız falan diyolardı zamanında. Tarz farklı olduğu içinde yapımcıların hoşuna gitti zaten Hair Flair olayının da bku çıkmaya başlamıştı. Direk atlandı üstüne.
Bir çok grup varki adam daha sazını tutmayı bilmiyor. Fakat müziğin içine girdikçe bu seferde müziği öğrenmeye başlıyor, müziğini zenginleştiriyor. Ancak o zamanda ilk zamanki ruhunu ve buna bağlı olarak dinleyicisini kaybediyor. Sonunda da dağılıp gidiyorlar.
Geri kalan dediklerinde tamamen haklısın bence dostum.