Özenti
peki sen bi insanın evde nasıl bi kişilik takındığını nerden biliyosun bu durumda senin bazı çok samimi arkadaşların da bu furyaya kaptırmış kendini bu durumda sen onlarla nasıl arkadaş olabiliyosun dahası nasıl ÖLDÜRMEDEN durabiliyosun yok benim öyle yakınlarım diyosan milleti mi takip ediyon evine kadar ayıp değilmidir bu yaptığın CEVAP VER cık cık kınadım seni
tabi cevap vericem :) o insanlara annesinin babasının yanında nasıl davrandığını bilecek kadar yakındım okul zamanlarında ama arkadaş değildim onların açsından ben arkadaş olabilirdim ama arkadaş olmak için ortak noktalar olması gerekir. benim 2 tane çocukluk arkadaşım yabancı pop ve rap dinlerdi onlar da metal müzik dinleyip kendilerini kaybettiler şimdi yüzlerini gören cennetlik sadece msnde görüşüyorum yani arkadaş edindiği tipleri gördüm tikkylerde gothicler bir arada nasıl oluyorsa :D sonra anti-tikyy diye ortalarda dolaşırlar (bir koycam ağızlarına)
bu arada kimseyi takip etmiyorum beraber bile kaldık hıh :) dötümüzden uydurmuyoruz başımızdan geçen olayları anlatıyorum..
müzik ruhun gıdasıdır dış görünümün değil...metal müziğin adı altında böyle soytarılık yapanları ..... anladın sen anladın .