Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cradle of filth

  • Aria GalaCtiCa • 8 Ocak 2007 22:09 • #520401
    haddini aşma Drive-MAN

    Metallica aşkı gerçekten seni delirtmiş, zira bunlar akli dengesi yerinde insanın söyleyebileceği sözler değil.

    -O küçümsediğin vokalistlerin yarısı kadar "böğürebilir" misin?
    -Gitar kırmak dediğini Avril Lavigne, Kurt Cobain bile yapıyor, buna ne diyeceksin?
    -Ne çaldığını anlayamaman da tamamen senin yetersizliğin, ben şahsen tekniğimin yettiği riffleri tablarına bakmadan çıkarabiliyorum bile.

    Ben heavy sevmiyorum, ama heavy metalcilere sonsuz saygım var, hatta bu sitedeki en iyi arkadaşlarımdan biri (tamamen bu sitede tanıştık, günlük hayatta hiç tanımam) koyu bir heavy fanı. Kimseyi black veya deathe davet etmiyorum, isteyen kulağına hoş geleni dinlesin. Ha isteyene albüm, grup falan tavsiye ederim, ama İSTEYENE.

    sahsen benım butun death metal black metalcılere gıcıgım var

    dınleyen arklara saygım var tabı

    Evet, gerçekten de saygın varmış...

    Metallica başlığını bulup yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim. Sana o küçücük dünyanda büyük metalikan ile mutluluklar dilerim.
Bu konunun tüm mesajları