Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cradle of filth

• Drive-MAN • 7 Ocak 2007 20:01 • #520351
    sahsen benım butun death metal black metalcılere gıcıgım var o nedır ole hocam muzıkden baska herseye benzıyo bı durun da ne caldıgınızı ablıyalım bırı gıtarı kırar bırı bogurur dınleyen arklara saygım var tabı ama muzık bu degıl yol yakınken sızı heavy metal e davet edıyorum
  • CRN_CRN_ME • 7 Ocak 2007 20:10 • #520355
    ben heavy metal'i death metal veya black metal'e asla değişmem....
  • batuL • 8 Ocak 2007 17:45 • #520387
    cradle gibi olan her gruba black yapsın yapmasın evet grupcuk diyorum onlara grup dersek gerçekten işin özünü yapan piyasa olmamış topluluklara ne diycez?!?!
  • mansons pain • 8 Ocak 2007 17:57 • #520388
    lütfen arkadaşlar cradle of filth mükemmeldir her ne kadar biraz!!piyasaya düşmüş olsalarda severim özellikle o dani yok mu gördüğüm yerde gel pisi pisi dedirten bi tipi var adamın
  • chumbucket • 8 Ocak 2007 19:05 • #520389
    saçma gereksiz bi grup. hakkaten niye varlar ki? ciddi soruyorum bak. ve napıyorlar acep?
    madem grup hakkında yorum buyrun grup hakkında yorum..
  • dark_ambient • 8 Ocak 2007 20:29 • #520396
    hadi gel birde burdan yak death ve black metal müzikten başka herşeye benziyormuş :DD
    metal sevmeyen birine görede heavy metal kuru gürültü müzikten başka herşeye benzer.

delicesine bağlandığın metallikanı dinle sen. Senin gibileri aşar bu müzik tarzları
    Black metal aşktan sevgiden böcekten bahsetmez karanlığın müziğidir... Bir şeye körü körüne bağlanmak ve diğerlerini yok saymak sizin gibilerin kaybı
  • Aria GalaCtiCa • 8 Ocak 2007 22:09 • #520401
    haddini aşma Drive-MAN

Metallica aşkı gerçekten seni delirtmiş, zira bunlar akli dengesi yerinde insanın söyleyebileceği sözler değil.

-O küçümsediğin vokalistlerin yarısı kadar "böğürebilir" misin?
    -Gitar kırmak dediğini Avril Lavigne, Kurt Cobain bile yapıyor, buna ne diyeceksin?
    -Ne çaldığını anlayamaman da tamamen senin yetersizliğin, ben şahsen tekniğimin yettiği riffleri tablarına bakmadan çıkarabiliyorum bile.

Ben heavy sevmiyorum, ama heavy metalcilere sonsuz saygım var, hatta bu sitedeki en iyi arkadaşlarımdan biri (tamamen bu sitede tanıştık, günlük hayatta hiç tanımam) koyu bir heavy fanı. Kimseyi black veya deathe davet etmiyorum, isteyen kulağına hoş geleni dinlesin. Ha isteyene albüm, grup falan tavsiye ederim, ama İSTEYENE.

sahsen benım butun death metal black metalcılere gıcıgım var

dınleyen arklara saygım var tabı

Evet, gerçekten de saygın varmış...

Metallica başlığını bulup yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim. Sana o küçücük dünyanda büyük metalikan ile mutluluklar dilerim.
  • A Dead Castle • 8 Ocak 2007 22:16 • #520402
    Ah çoluk çocuk bile black metal hakkında yorum yapıyor ya ne üzülüyorum.
  • Shutelllica • 8 Ocak 2007 23:44 • #520424
    off.. açtım pencereyi. tuttum kendimi yazmıycam.
  • creep187 • 10 Ocak 2007 06:18 • #520450
    anlaşılan cradle of filth i aşağılayın abi diye bir koloni kursak baya işleyecek :D hehehehe...