-
Black Metal yapıyolar veya yapmıyorlar sallamıyorum... Bu adamlar güzel müzik yapıyor mu? Yapıyorlar kardeşim , hem de metal yapıyolar , kimse kalkıp da metal yapmıyor bunlar diyemez... Diyen embesildir herhalde... Black Metal grubunun taşıması gereken bazı özellikleri taşımıyo olabilirler , satanizm falan filan... O yüzden daha çok seviyorum bu grubu... Ha palyaçolar mı? Her black metal grubu gibi öyleler , ona bir şey demiyorum...
-
Abi şimdiki black metalciler paylanço iseler eğer (ki buna katılmıyorum) bu çığırı açan hiç kuşkusuz Dani. Ayrıca bütün dürüstlüğümle söyleyebilirim ki black metalden kopmaları sanata yaklaşmak adına değil, dinleyici yelpazasini genişletmek adına yapılmış bir hamle. Sanat yapmak uğruna black metal'den kopmuş gruplara (kovenant, samael...) tapan (yani olaya tamamen önyargısız bakan) birisi olarak Cradle'ın müziğinde bişey göremiyorum ben.Müzikalite olarak Cradle'a basacak onlarca grup sayabilirim. Başta Blackheart bütün iyi müzisyenlerini de kaybetti ayrıca.
Kulağa hoş gelmesinin sebebi ultra-melodik olmaları, zaten bu yüzden Cradle genelde black dinlemeyen insanların dinlediği bi grup. Black metal dinlemek isteyen gider Enthroned, Immortal, Mayhem, Darkthrone.. dinler, ne işi olur Cradle ile...
Ha, bir müzik insanın kulağına güzel geliyorsa olay bitmiştir, seven insan her türlü sever. Ama bu adamlar müzikal tatminliği değil, parayı, yani pazarlamayı önplanda tutuyolar. Satanist olmamaları ancak pazarlama planlarında önemli bir yer tuttuğu için satanist olduklarını söylemeleri bunun bi parçası.
-
Ha palyaçolar mı? Her black metal grubu gibi öyleler , ona bir şey demiyorum...
Her black grubu palyaço değilidir bu genellemen çok saçma olmuş
eğer yüzlerini boyamları, ellerindeki baltalar, kılıç,gürz vss gibi ekipmanlardan palyaço oldukları kanısana vardıysan onların hiçbirini görünüş olsun diye kullanmazlar.Bir darkthrone immortal,gorgoroth, imaj için yapmıyorlar eski savaşçılarla aynı görüşleri paylaştıkları için kullaniyolar bununda amacı eski geleneklerini sürdürmektir.
haa palyoço olanlar marjinal olmak için yapanlarda yok değil en güzel örneği cof kesinlikle imajdır
-
Abi zaten black olması önemli değil , piyasa grup , bunu da biliyorum , ama seviyorum :)
Beni bilirsin zaten pek black sevmem , az daha seni de kurtarıyoduk da kısmet olmadı işte :D
-
Ehem, şey... Sabah uyandığımdan beri hatırlamıyorum hiçbirşey..:D
-
Ben hatırlıyorum gayet iyi valla :D
-
grup olarak "Biz dünyanın en iyi black metal grubuyuz" dediklerini okumuştum bi yerde.. röportajları hakkında bi bilgim yok ama haklı olabilirsin..
peki bişey sorucam senin Cradle of Filth e bi düşmanlığın mı var? varsa nedenini açıklar mısın?
-
Dark Ambient henüz 13 yaşında olan genç bi arkadaşımızı lütfen Cradle Of Filth gibi dünyanın en iyi Black Metal grubundan soğutma.
-
düşmanlık değilde, bir tarzın en kötü temsilcisi olduğu için pek haz etmiyorum
-
evet 13 yaşındayım bu sizi ilgilendiren birşey mi A Dead Castle arkadaşım? konuştuğumuz konu COF hatırlatırım.. lütfen gereksiz şeyler yazıp yer işgal etmeyelim