-
harbiden ya amma düşmanı varmış grubun
-
Seven var sevmeyen var ama Türkiye'de ve Dünyada bu adamlara benzemeye çalışan onlarca grup ve insan var. Dani çıktıktan sonra dudağına küpe takan biton adam biliyorum.. Coverlarını seviyorum şahsen black ya da değil ama dinlenebilecek bir tarzları var bana sorarsanız pure black metal belli bir noktadan sonra kasıyor beni tabi bende olan etkisi bu :) neyse biz ne kadar konuşsakta dani abimiz şu sıralar (rivayete göre) şatosunda dev ekranda cradle of fear izliyodur heralde :)
-
çok severim,Cradle de kendimi buldum!!!!
-
ohaaa!!.. öhömm.. ne buldun lat nasıl kendini buldun çok merak ettim ya sana müzikal,kişisel yani benliğinde neler değişti aklım ermedi kusura bakma:)
-
Bu adamlar hakkında dikkatimi çeken bir diğer özellik, "cradle çok iyi black yapıyo" diyen adamların niyeyse black metal dinlemeyen insanlar olması. Adam ilgilendiği müzik türlerine Alternatif, Klasik rock, Soft rock, Country, Blues, Etnik müzik, Doğaçlama, Hardcore, Klasik rock, Hard rock, Gothic...vs yazmış bir de üstüne "cradle iyi black yapıyo" demiyor mu, buna çok gülüyorum işte.
Ha bir de şu var: Cradle'ın çok yaratıcı olduklarını söyleyip buna dayanak olarak çok iyi cover yaptıklarını söylüyorlar. Yaratıcılık dedikleri bu olsa gerek, çok iyi cover yapmak.
Bir de iyi bişey söyleyeyi grup hakkında. Grubun sevmeyenleri sevmemeyi abartıp hakkını yiyorlar. Örneğin Dani Filth çok fazla küçümseniyor.. Piyasada çok daha iyi örnekleri olmasına rağmen bu adam bence oldukça iyi bir scream vokale sahip. Dani'nin vokaline laf atan adamların kaç tansi onun gibi yırtınabilir? Ayrıca şu an yerlerinde yeller esse de zamanında çok iyi müzisyenlerla çalıştılar. Ancak belirteyim ki bu saydığım iyi özellikleri asla onları iyi bir black metal grubu yapmaz. Gözümde hiç bir değerleri olmadı olmayacak da...
-
yaa cradle of filth en sevdiğim gruptur ya hatta ben metale bu grupla başladım hatta beren hatırlıyosun dimi beraber metale cradle of filth grubuyla başlamıştık bizim cafede:)benim en sevdiğim şarkıları nymphetamine daniye hastayım hele o çığlıkları öldürüyo beni nymphetamine şarkısında o çığlık atarken ben resmen eriyorum
-
hayır ne demek istiyorsun!!!niye başka yerlere çekiyorsun ki.kendimi buldum derken müzikal anlamda müziği hoşuma gidiyor.yani dinlediğim anda dedim işte bu. nedir bu sürekli biri bir şey diyo biri ona taş atıyo,başka şeyler arıyo.seven sever;sevmeyen sevmez bundan kime ne!!!
-
kaç tane özenti tanıyorsam hepsinin en sevdiğim dediği grup...ayrıca canlı performansları berbat.bi vokal scream yapmaya ÇALIŞIRKEN ne kadar üstüne basılmış kedi sesi çıkarabilir.komik ya gençlik de bunu dinliyor ya :)
-
bana ösenti diyenede bak sen ananın karnındayken mi metale başladın
-
o sana özenti demedi ki:D