Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cradle of filth

• Aria GalaCtiCa • 24 Aralık 2006 21:40 • #519500
    Bence de bir marka, bir tişört markası! Ve bi tişört markası olarak kalmalı artık.
  • metalikmanyak • 24 Aralık 2006 22:06 • #519503
    bu tamamen cradle tişörtü giymiş herifin özentiliğidir.. cradle la bi ilgisi yoktur..
  • creep187 • 25 Aralık 2006 03:39 • #519530
    ne olduğu belirsiz insanlara o zaman sağlam grupların adını zedeliyorsunuz diye albüm satışı yapılmasın abi ?
    bu bence mantıksızca. o adamlar tüm dünyaya yapıyorlar müziğini gelip en kralı da dinler abicim en palesi de dinler.. buna kim engel ? bi iki pale yüzünden kocaman grubu çöpe atalım abi.. hahahaha çok komik..!
  • ascetic187 • 25 Aralık 2006 03:43 • #519531
    agbi komiksiniz yaa tartıstınız guruba bak polemiğe bile girilmez adamlar yaptıkları işte iiler ve bence kaliteli seler ortaya koyuyolarki kaliteli olmasalar zaten bi yerlere gelemezler sizler kalkmıssın t-şörtten bahsediosunuz komiksiniz yaa sadece gülerim ehueheuhuehueh hatta AHuahuAHUahA :))))
  • metalikmanyak • 25 Aralık 2006 04:50 • #519532
    aynen.. ama bazıları bunu idrak edemiyo.. ya da etmek istemiyo..
  • sacredsoul • 25 Aralık 2006 05:33 • #519533
    sus lan!!
  • HardrocK • 25 Aralık 2006 15:42 • #519542
    Ya burda Cradle of Filth'e laf atan onlarca adama sölüyorum,arkadaşlar böyle acımadan eleştiriyorsunuz da yaptıkları müziğin neresini beğenmiyorsunuz?Paraları olabilir bu onlara düşman olacağımız anlamını barındırmaz,şeytana da tapmasınlar daha iyi ya işte.Örnek veriyorum öyle eski parçaları falan da değil:Nymphetamine ve Her ghost in the fog'un nerelerinde kusur buluyorsunuz??Bence Dimmu Borgirden iidr COF
  • da hui • 25 Aralık 2006 16:26 • #519543
    Paraları, satanist pozları, özentilikleri falan filan hiç umurumda değil. Sadece müziklerini sevmiyorum. Bu arada "neresini sevmiyosunuz" ifadesi hakkaten çok ilginçmiş... Vokalini sevmiyorum mesela, melodilerini, gitarlarını sevmiyorum, yani tek tek açıklasam da anlamı yok aslında, "şurasını seviyorum ama bunu düzeltelim bak, bu iyi olsa severim ben bunu..." gibisinden triplere girmeye gerek yok bir grubun yaptığı müziği ya seversin ya sevmezsin.
  • creep187 • 26 Aralık 2006 03:28 • #519581
    sevilir sevilmez. doğaldır bunlar taparsın nefret edersin. bu her şey için böyle. ama eleştirilecekse mantıklı eleştirilmeli. konu eleştirmeyse eğer, grubu grubun yaptıklarıyla, yapamadıklarıyla, çaldıklarıyla, röportajlarıyla vs.. eleştirirsin. hatta abartırsın olayı "neden böyle giyinmiş abi?" ya da "neden bunu takmış?" dersin onu eleştirirsin. ama emin olduğum bir şey var ki o da bahsine edilen yetmelerin üzerlerinde ki t-shirt leri eminim filth vermedi "al bunu giyin.." diye.. anlaşılıyorum değil mi ;)
  • dark_tran_ • 26 Aralık 2006 16:45 • #519600
    tamam o zaman
    melodilerini de,iğrenç vokali de,beceriksiz davulcularını da...hiçbir şeylerini beğenmiyorum.tatmin oldun mu creep187??ha?
    ayrıca kalkıp şimdi dimmu börgir ile yarıştırmayın sakın o markayı!kimin daha kaliteli müzik yaptığı ortada zaten.anlayanlara tabi..