-
cradle of filth bence black yapmıyor yani.ya da black gotiğe uymuyor.
-
emin ol ki dark sen beğensen hatta o gruba tapsan da tatmin olmazdım. çünkü kimin ne dinlediği neyi sevdiği benim umrumda değil. özellikle de müzik zevkimin uyuşmadığı insanların (!). sence o adamlar yazdığın gibidir bence de 1 numara olmasalar bile gayet sağlamlardır.
ayrıca ben müziği dinlerim. yarıştırmam. markada yapmam. bunlar daha da başka kişiler için zevktir. ama ben zevki bunlardan almam. tatmin oldun mu dark?
-
fazla uzadı bokunu çıkarmaya gerek yok..daha doğru dürüst çalmasını söylemesini bilmeyen tipler yorum eleştiri yapar ya filth olurum arkadaş..sevmiyorsan sevmiyorsundur onu yazarsın sebebini söylersin, bilgin yoksa daha ötesine haddin değil dil uzatmak sonra salak durumlarına düşer insan
-
dinlenilesi şarkıları olan ama vokalinden ürkülmesi gereken grupcuk...
sleepless(anathema cover)
nymphetamine
a gothic romance
my dying bride
her ghost in the fog
dinlenilesi şarkılarının sadece birkaçı.....
-
grupcuk mu?
-
değil mi ama!komiksiniz.
-
kredıl of fırt işte daha ne diyelim.İşe yaramaz meymenetsiz bir grup bir tane bile iyi değerleri yok.
-
lütfen arkadaşlar...
sözleriniz eleştiriyi aşmasın.......
-
evet grupcuk(:ben onları black metal grubu olarak görmüyorum olsa olsa grupcuk olur onlardan ama yaptıkları bazı şarkıları seviyorum o parazit dani'ye rağmen(:(: olsun onlar da insan onları da seviyoruz(:(:
-
onlar da zaten artık black metal yaptıklarını iddia etmiyolar.. ayrıca sen yaptıkları müzik black olmayan her gruba aşağılarmış gibi grupcuk mu diyosun?