Arkadaşlar ben bu konuda çok hassas hale geldim..gece sırf bu yüzden uyuyamadım ya!Sokakta yürüyordum ve karşı taraftan gelen üç tane rap'çi kız (yaşları da benden küçük ha) taa karşı kaldırımdan bana seslendiler: "Sahte metalciii!!"! Yanımda onların tarafa dönük Slipknot çantamı takmıştım ve bunlar beni görüp laf attı!!
Sizce Türkiye'de neden Slipknot'un yaptığı bu özgün müziğe (benim tabirimle çok farklı ve hiçbir tarza dahil edilemeyen,başlı başına kendinden tarz yaratmış müzik,özgündür)saldırılıyor?
Nesini beğenmiyorlar?Slipknot'a "Özenti!" deniliyor.Peki öyleyse özentiliğin tarifi nedir?Trnaklarıyla kazımış gelmişler!Peki neden bu kadar çok dinleyeni olduğu halde örneğin Metallica ya daIron Maiden* özenti olmuyor?
*Metallica ve Iron Maiden konusunda:Sakın dinleyici arkadaşlarım yanlış anlamasın bu yalnızca bir örnekti.Bne Metallica'yı ve Iron Maiden'i dinlerim ve fanatikleriyim..*
Bu konuda yorumlarınızı mutlaka bekliyorum arkadaşlar.Çünkü Türkiye sınırlarında batan bir imaj var ve gerçeklerin anlaşılması lazım..Teşekkürler..
NOT:Slipknot'un kuru gürültüyle ne ilgisi var?bi de şöyle sorayım:Kuru gürültünün ölçütü?!Neye göre bakıp kuru gürültü deniyor? :-)