Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Slipknot'u neden sevmiyor bu insanlar???

• death_metal_e • 12 Haziran 2007 14:11 • #527772
    Arkadaşlar ben bu konuda çok hassas hale geldim..gece sırf bu yüzden uyuyamadım ya!Sokakta yürüyordum ve karşı taraftan gelen üç tane rap'çi kız (yaşları da benden küçük ha) taa karşı kaldırımdan bana seslendiler: "Sahte metalciii!!"! Yanımda onların tarafa dönük Slipknot çantamı takmıştım ve bunlar beni görüp laf attı!!
    Sizce Türkiye'de neden Slipknot'un yaptığı bu özgün müziğe (benim tabirimle çok farklı ve hiçbir tarza dahil edilemeyen,başlı başına kendinden tarz yaratmış müzik,özgündür)saldırılıyor?
    Nesini beğenmiyorlar?Slipknot'a "Özenti!" deniliyor.Peki öyleyse özentiliğin tarifi nedir?Trnaklarıyla kazımış gelmişler!Peki neden bu kadar çok dinleyeni olduğu halde örneğin Metallica ya daIron Maiden* özenti olmuyor?
    *Metallica ve Iron Maiden konusunda:Sakın dinleyici arkadaşlarım yanlış anlamasın bu yalnızca bir örnekti.Bne Metallica'yı ve Iron Maiden'i dinlerim ve fanatikleriyim..*
    Bu konuda yorumlarınızı mutlaka bekliyorum arkadaşlar.Çünkü Türkiye sınırlarında batan bir imaj var ve gerçeklerin anlaşılması lazım..Teşekkürler..
    NOT:Slipknot'un kuru gürültüyle ne ilgisi var?bi de şöyle sorayım:Kuru gürültünün ölçütü?!Neye göre bakıp kuru gürültü deniyor? :-)
  • HeArSe • 12 Haziran 2007 14:34 • #527774
    kendi müziklerine özenti demişler.vay kerizler :D

çok güzel bir soru :)cevabı şu olabilir "artık insanların kafası kuru gürültü kaldırmıyor"
  • syarar • 12 Haziran 2007 15:37 • #527775
    Yav metalden soğumakla ne iyi etmişim... Sertleşme sorunum kalmadı :))
  • deathvalley • 12 Haziran 2007 15:51 • #527776

Kişinin hoşuna gitmiyordur yaptığı müzik sevmiyordur..tamamen zevk ve renk olayı.. kimseyi bu yüzden sorgulayamayız..

Ben de sevmiyorum Slipknot.. ama şu da var ki kimse kimseyi sahte diye ölçemez.. zaten o kim oluyo ki böyle sınıflandırmalar yapabiliyo.. bence bunları geçmeliyiz artık.. sorun olmamalı..
  • dark_ambient • 12 Haziran 2007 16:50 • #527778
    Bunu sorgulaman biraz anlamsız insanlar slipknotu sevecek diye kural yok.
    Ben sana desem ki örneğin neden kendi muziğinizi dinlemiyorsun sevmiyorsun? Bir Müzeyyen Senar dinlemiyorsun? bir Adnan Şenses bir Muazzez Abacı bir Neşet Ertaş dinlenmiyorsunda neden hep rock ve metal ? Tamamen kişinin kendi zevkidir bukadar

NOT:Slipknot'un kuru gürültüyle ne ilgisi var?bi de şöyle sorayım:Kuru gürültünün ölçütü?!Neye göre bakıp kuru gürültü deniyor? :-)

Slipknot müzikal olarak senin için özgün olabilir ama benim için sıfır ilgimi çekmiyor sevmiyorum.Ama birçok insan da benim sevdiklerimi sevmiyor.Doğal olarak sevmeyene birşey ifade etmez kurugürültü gelir tabi..
  • DrumBanger • 12 Haziran 2007 16:52 • #527779
    Yorumlamaya gerek yok . Ben severim mesela ama başkası sevmez . Diyorsan ki eğer Slipknot'a niye kötü gözle bakılıyor şu bizim gotik diye tabir ettiğimiz bir de onların 13-14 yaşında olanları müziğe Slipknot'la başlıyor bağırıyor saçma sapan . Onların yaptığı her hareketi yanlış görüyoruz . Dokundukları her şeye kötü gözlerle bakıyoruz . Bundan dolayı Slipknot'a yaklaşım kötü . Ama umrumda değil sonuna kadar dinlerim yani :)
  • Aria GalaCtiCa • 12 Haziran 2007 23:16 • #527788
    Zevkler ve Renkler...

İmajları umurumda değil. Kuru gürültü demek de ortadaki emeğin üzerine tükürmektir. O adamlar o gürültü denen şarkıları yapmak için aylarca stüdyodan çıkmıyorlar. Ayrıca gitarist Tom ve baterist Joey çok güzel tekniğe sahip iki enstrümanist, yani yaptıkları asla gürültü değil. Bana hitap etmiyorlar hepsi bu.

Slipknot'ı sevmiyorum, bu kadar dağınık müzik yapan grupları dinlemek hoşuma gitmiyor. Bu kadar, fazlası değil.
  • Drive-MAN • 13 Haziran 2007 16:26 • #527796
    abı tamamen zevk meselesı yaa
    bıraz tekrar gıbı olcak ama kımse kımseyı sert ya da gurultu gıbı olcemıyecegı gıbı herkes de herhangı bırseyı sevmek zorunda degıl ben mesela 20 yıldır neden seftalı yı dıger meyvelerden daha cok sevdıgımı sorgulamakla gecırdım cevabını bulamadım
  • keebelek • 13 Haziran 2007 16:42 • #527800
    ben sevioum!!
    arkandaım death_metal_e kadeşş
  • hipeROCKtif • 13 Haziran 2007 23:54 • #527819
    zevk olayı rapçi elemanların dediğine bakma onlar slipknot ın ne olduğunu bile bimezler