Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Slipknot'u neden sevmiyor bu insanlar???

• SlipknotSlave • 29 Haziran 2007 23:54 • #528486
    yalnız şu var lütfen dinleyen arkadaşlarım slipknot tşörtünüzle duman konserine gelmeyin abes kaçıyor cof ve cobçularla aynı mekana sokmayınız şu grubu :)
  • Socrat • 30 Haziran 2007 00:32 • #528489
    abi ben slipknot t-shrtümle bikere konsere çıktım:D allahtan çewremdeki kmse pek bilmiyor yani grup arkadaşlarım dışında:D çok gülmştük konserden sonra:D
  • lacunacoil • 2 Temmuz 2007 02:36 • #528577
    grubun karizması joey jordison yaratığından kaynaklıdır. modifidious, ministry ve anal blast (grindcore/death metal) gibi gruplarda baterist olarak bulunmuştur. ayrıca roadrunner united albümünde 'annihilation by the hands of god' şarkısında yeteneği açıkça ortadadır. sevenler ile sevmeyenler arasındaki fark kaba tabirle cahillikten kaynaklıdır. ilaveten yaptıkları tarz hard-core veya rap-core diyelim atası korn'dur (bu tarzın tam olgunlaşmış hali açısından) ama grubun fanatiği değilim...
  • HeArSe • 2 Temmuz 2007 14:35 • #528600
    sevenler ile sevmeyenler arasındaki fark kaba tabirle cahillikten kaynaklıdır

ne yani o adamı sevmeyen cahil mi?
  • death_metal_e • 2 Temmuz 2007 17:09 • #528607
    Bakın burada bi arkadaş var sürekli laf atıyor (o kendini biliyor)yapmasın..ayrıca kimse sana cahilsin demedi..
  • HeArSe • 2 Temmuz 2007 18:05 • #528612
    Sen lacunacoil'e kimse mi diyorsun :D

sevenler ile sevmeyenler arasındaki fark kaba tabirle cahillikten kaynaklıdır

ben joey jordison sevmediğime göre cahil olmuş oluyorum (arkadaşın dediğine göre).alıntı yaptığım yeri iyi oku.

Laf atıyorum evet, ama laf atmak kötü bir şey mi? önemli olan mesajın içeriği.
    İstediğimide yaparım.kurallar çerçevesinde olduğu sürece kim durdurabilir beni?
  • lacunacoil • 2 Temmuz 2007 19:43 • #528623
    düzeltme:
    sevenle sevmeyen arasındaki fark; bildikleri ve bilmedikleri için oluşturdukları önyargılardan kaynaklanmaktadır tıpkı metallica, burzum veya dinlediğin müzik tarzı dışında bilmediğin tarzlara oluşan önyargı gibi (yazıda genelleme yaptım, özele indirgemeyelim)
  • HeArSe • 2 Temmuz 2007 19:48 • #528624
    ortada özel bir durum yok.hem genelleme öyle yapılmaz.sevip sevmemek tamamen insanın zevkine kalmış.
    senin demek istediğin onu kötü çalmakla suçlayanlar (cahildir) gibi olabilir.
  • lacunacoil • 2 Temmuz 2007 19:56 • #528626
    peki! aydınlatıcı bilgilerin için teşekkürler.
  • lacunacoil • 2 Temmuz 2007 19:59 • #528629
    peki! aydınlatıcı bilgilerin için teşekkürler (yahu arkadaşım tonla grup ismi yazdım (inceleyin diye, ki halen grubun hayranı değilim) bula bula cahil kelimesini mi buldun? ona da düzltme yazıp açıkladım ve ben halen sana 'anlamadın sanırım, anlatıyım' diye kasıyorum)