-
bu soru yerine aslinda slipknot neden bu kadar populer oldu? demek lazim.butun cakmalarin favori grubu olup cikti.aslinda bunda limewire gibi paylasim programlarininda etkisi var.ozenti kizimiz yolda yakisikli,ustunde slipknot t-shirt u olan bi genc goruyor ve neymis bu slipknot deyip 1 dk sonra limewire araciligiyla fani oluyor.eskiden boylemiydi.gidilirdi cd si alirnirdi herzaman orjinal olmasada.yani cok ayaga dustu bu nadide grup.
-
Kim sevmiyormuş ? :P İddia ediyorum bu sınırlar içerisinde benden büyük
www.slipknot1.com fanı yoktur.
-
slipknot'a karşı bisey hissetmiyorum..niye sevmiyim slipknot bana bisey yapmadı ki..
-
slipknot u seviyorum....
bu kadar....
-
Birde birşeyi düzeltmek istedim "Slipknot" okunuşu slipnat silipnot değil yani...
-
Slipknot severim bazı parçaları güzeldir.Davulcuları çok iyi.Ya siz boşverin Slipknot a laf atanları bilip bilmeden konuşuyolar işte.Boşverin dinleyin siz.Arada iyidir Slipknot dinlemek:)
-
SlipnatSileyv yorum yapmasa şaşardım zaten :))
Slipknot kötü değildir ama sert müziğe geçiş yapanlar özenti diye tabir edebiliyor.Bu grubu dinleyenleri..
-
slipknot'tan sert müzik yapan mı var? adamlar bira fıçısı dahil ses çıkarmadıkları şey yok.sirk gösterisi gibi adamlar yahu.
-
Ya sert'le thrash veya death'e geçmiş insanlar öyle diyebiliyor.Yoksa yaptıkları tarza göre baya sertler :)) Bu kanıyı taşıyan baya arkadaşım var o yüzden söyledim..
-
Black metal yaptıkları için sevilmiyor olabilirler..
(black metal yapıyorlardı değil mi)