-
o lafınla çünkü bütün slipknot sevmeyenlere cahil diyorsun.bunun başka bir açıklaması yok.beni bu lafın ilgilendirir , joey'un diğer gruplarla çalması beni ilgilendirmez.
-
oku yaratan rabbin adıyla oku!!!! kendi adına okuyamıyosan. düzeltme yazdım, düzeldi. yoksa yazdıklarım seni derinden etkiledi de okuma yetin mi kayboldu?
soru: Slipknot'u neden sevmiyor bu insanlar???
cevap: önyargı!!!
-
tamam sayın sinan sağıroğlu.yauv bırak yauv.
-
Şahan Gökbakar'ı işe sokmayalım..adamın ne suçu var ya? :-) tamam hadi boşverin ya.. Bak HeArSe..ben senden Slipknot'ı sevmeni Allah Allah hayrani hastasi ol demiyorum..Tek istediğim fikir belirtmendi..Başta yaptın..Ama sonradan iş kavgaya sürmeye başladı.
-
iyi tamam sustum :)
-
yav lacunacoil ın anlattığı kesim genelleme değil ki genelde çalamıyor diyenlere kapak bazında yazmış grupları herkes sevecek diye birşey yok tabi ki kolpa kesim eleştiriliyor abicim niye üstüne alınıyosun :)
-
nasıl değil ya herşey ortada biraz tarafsız olun artık. bu arkadaş "jordison'ı sevenler ile sevmeyenler arasındaki fark cahilliktir" dedi.buda açık açık slipknot sevmeyen cahildir demek.bunun başka açıklaması yok. senin dediğin gibi öyle eleştiren kolpa kesimden bahsetmiyor.adam iyi çalıyor olabilir ama kimse sevmekte zorunda değil.
-
evet değilde sen cahil misin abicim ?
- değilsin
- cahil bir gözle bakan kişilere neden cevap veriyosun
- düzeltme yapmış bi mesajında alınganlık gösterdiğini belirttim
- önemseme o kadar
- daha ne diyim
- Slipknot ist krieg :P
kardeş kardeş paylaşım yapalım kavga gürültüye gerek yok...
-
evet ben slipknot sevmiyorum , cahilim :D
-
yazı dilini seviyorum anlatmak istediğin hiç birşeyi anlatamadığın için