-
evet saf black metal :P ya onların metal müzik ile alakası yok.daha doğrusu müzik ile :)
-
slipknot ı azcık sevıyorum arada sırada da dınlıyorum
-
metal müzikle alakası yok diyorsun bize metal müzigi anlatabilirmisin?
-
ben slipknot'ı hiçbir metal türüne koyamadım.sen hangi türü açıklamamı istiyorsun? 70'lerde yaşamıyoruz ki sadece heavy metali açıklayım.
-
işte slipknot'ın özelliğide biraz bu, örneği yok :) mudvayne var biraz oda slipknot tadı vermez slipknot'ı sevmeyenlerin %90ı heavy/thrash dinler ve niye sevmiyorsun sorusuna solo yok kolpa metalci onlar derler. Vol.3 The subliminal verses çıktı sololu şarkı istediler yaptık hala nedense slipknot sevilmez yok efendim teenage grubuymuş bilmemneymiş :) HeArSe ün metal hakkındaki bilgilerini sormuş rdetavneil bu sitede gitar ve ton hakkında bulabileceğin en bilgili üye HeArSe öyle söyleyim yani metal hakkındaki bilgisini ise sen tahmin et :)
-
bi iki şarkıları hariç full gürültü ayrıca çok fazla gereksiz elemanları var konser boyunca oraya buraya seyircilerin üstüne zıplıyolar.. ama duvar kağıtları ve joey sağlam .. joey bir an önce o gruptan çıkmalı harcanıyo.. yalnız joey davulda iyi olmasına ve ağır görünmesine rağmen gerçek hayatta çok salak gerizekalı hatta aptal bi insandır.. bi iki video izleyin anlarsınız(çalarken değil tabi)
-
bu sitede gitar ve ton hakkında bulabileceğin en bilgili üye HeArSe
dur olum ne yaptın :) benden kat ve kat bilgili ve tecrübeli üyeler mevcut bu sitede.ben sadece bildiklerimi ve tecrübelerimi söylüyorum.
-
abi sana yazmıştım slipknot hakkında bilgilendir diye.şunu anladım seveni sevmeyeni belli olan tek grup sewen onu göğe çıkartıyor sevmeyen açık açık söylüyor.en aznından kimse ortamda artistlik olsun diye slipknot dinlerim demiyor çünkü bunu ayrıcalık olarak görmüyor bu da grubun kendi haline piyasa uygun müzik yapmadığını ne yapsak daha çok konuşuluruz gibi girişimlere pek girmediğini gösteriyor ama yanlış anlamayan moda olan grupların bunu yaptığını söylemiyorum..tek bildiğim şey slipknot dinlemek ayrıcalıksa ben farklıyım;)
-
bi iki şarkıları hariç full gürültü ayrıca çok fazla gereksiz elemanları var konser boyunca oraya buraya seyircilerin üstüne zıplıyolar
yani birden okıyınca pop mu dinliyo bu adam falan diyorum ama cidden böyle şeylerden sıkıldım ot gibi bakmayın şu işe herşeyin bir havası vardır konserlerde durduk yerlere atlamıyo yani gaz vermek için yapılan şeyler onlar full gürültü nedir ? slipknot full gürültüyse grindcore diye bir tür dinlemedin daha önce yapmayın etmeyin türleri böyle buna göre çalıyolar buna göre davranıyolar gidip sen şimdi opethle metallicayla kıyaslarsan bende sana senin müzik anlayışına ediyim derim yani sadece bir kişiye değil bu sözlerim genel olarak konuşuyorum.
-
varda ne işe yarıyolar forumda takip ediyorum birebir ilgilisin çoğu zaman yani aktif olarak sen tabi ki çıkar şimdi biri ben böyleyim şöyleyim olaylarına girer :P bende gözlemlediğimi söyledim :)