Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Türkiye'de Korsan Müzik Artık Durdurulamıyor.

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Türkiye'de Korsan Müzik Artık Durdurulamıyor.
  • badcatgarfield • 6 Ağustos 2004 00:00 • #596168
    Eğitim şart :)))))
  • badcatgarfield • 6 Ağustos 2004 00:00 • #596169
    bunun bir hırsızlıktan hiçbir farkı yok bir eve girip soyguın yapmak korsan satışla aynı şey.
    ama bir şeyi dikkatinize çekmek istiyorum türkiyede hangi yargı sistemi varki bu olsun.
    kapkaç yapan 1 gün nezarettee tutluyor veya 1 ay hapis yiyiyor çıkıyor. taksicinin arabasına gaspçı biniyor taksiciye saldırıyor taksici belinden silahını çekiyor adamı topuğundan vuruyor ve taksici hapise atılıyor.
    sokaklarda tinerciler boy gösteriyyor her semtte polise gidiyorsun benim çoluk çocuğum var ben karışamam diyiyor.
    izmirde 2 üniversite öğrencisi kızlara araba çarptı adam alokollü sarhoş ama adama sadecee 2.500.000 sigara parası kadar cez veriliyor.
    ülkemizde mafyalar her tarafı sarmış. millet vekili veya zenginlerin çocuklarına hiçbir yasa işlemiyor.
    askerlikte nedense heep zengin olmayan ailelerin çocukları doğuya gidiyor.
    şimdi soruyorum sizlere ülkemizde ne doğruki bu da doğru olsun.
    kadıköyde belediyenin adamları tezgahlardan rüşvet topluyor veremeyenlerin tezgahını kaldırıyor verenlerin tezgahlarına bir şey olmuyor.
    biz birşey yapamayız çünkü yargı bize karşı adalet yok özgürlük yok insan hakları yok o yüzden bizi susturuyorlar ve bu ülkede koyunlar olduğu sürece hiç bir şey olmaz boyun eyenler oldukçada.
    ama sesimizi çıkarsak ne olucak hiçbir şey çünkü türkiyedeki yargı
    haksızların, hırsızların, kötülerin, mafyanın, dolandırıcıların elinde.
    hatırlarsın onca gazeteci öldürüldü en büyük örneği uğur mumcu adamlar sustururlar çünkü silah ve güç onlarda.
  • Spider-Man • 6 Ağustos 2004 00:00 • #596170
    Şunu unutmamak gerek, korsan ın bize gösterdiği bir gerçekte bir cd nin 2-3 milyon lira olabileceğidir. tamam çok kaliteli diil ama kaliteli yapsınlar 4-5 milyon yapsınlar. bu bana çok zorbirşeymiş gibi gelmiyo. ben rock vb... dinleyicisiyim. Yerli albümleri sonuna kadar orj. almaya çalışıyorum. Türk rock müzüğinin sonuna kadar da arkasındayım.
  • the_rebel • 6 Ağustos 2004 00:00 • #596171
    niye uğraştığımızı anlamıyorum alanda bizleriz karşı çıkanda!!!...
  • alpaysalt • 6 Ağustos 2004 00:00 • #596172
    Korsan Cd,kitap,dvd satan değil de onların kazandıkları parayı teslim ettikleri adamların ne tip karanlık işlerle uğraştıklarına biraz daha dikkatinizi çekerek korsana kesinlikle hayır diyorum.Onlar için sadece kolay yoldan para kazanmak önemli.Bu kazanılan büyük paralarla her türlü karanlık iş çevirebilirsiniz.Kadıköy'de hergün parsellenen sahil şeridi bu örneklerden sadece görüneni.
  • kyakuz_2004 • 9 Ağustos 2004 00:00 • #596173
    Bu Haber İyi Tuttu Valla Milletin Sanatın Kanayan Yarası Haline Gelmiş . . .
  • Satanic_Death • 9 Ağustos 2004 00:00 • #596174
    İllegal yapıların önüne na zaman geçilebildiki bu durum istisna olsun bilinçli dinleyici gider müzik markete alacağını alır sanatçıya karşı olan sorumluluğunu bilir. Türkiye için ise tam bir kırocenter olan ülkemizde bu gibi durumlar çok normal her akşam yollarda araçlarıyla volta atan dijital kırolara bakarak bu hazin durumu yinelemek ise buraya konu olmuş ne diyelim yazık çok yazık
  • kendimce • 9 Ağustos 2004 00:00 • #596175
    emeğe ve işciye saygılı olalım :) her ne kadar senelerce bunu söyleyip duruyorsak da olsun biii umuttur biii dilektir olur belki biz diretelim arkadaşlar. kavgamızı sürdüreliiiiiiiiiiiiiiiiiiim:p
  • Rothen • 10 Ağustos 2004 00:00 • #596176
    Korsana ne kadar karşı olsakta ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve ayrıca psikolojik durum hepimizi korsan albüm almaya itiyor açıkçası kim ben korsan albüm almam derse yalan söyler.Önüne geçilmesi gerçekten çok güç bi durum bu.Arkadaşlar doğruya doğru alçakgönüllüğü bi kenara koyarak düşündüğümüzde daha ne kadar sadece kendi başımıza savaşabilicez korsanla.Yabancı albümlerle,türkçe albümlerin arası bu kadar uçuksa kim yabancı bi albümü orijinal alır alsa nereye kadar...
  • kendimce • 10 Ağustos 2004 00:00 • #596177
    bizim halkımız söyleyen ama yapmayan bir millet olduğu için bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali bir kafa yapısına sahib olduğumuzdan boşuna bunca yorumlar:P ucuz olsun çamurdan olsun zikriyle ve fikriyle oturup kalkıyorsak biz adam olana kadar böyle aydınlık düşüncelere yorum yazmayalım sonra bukelamum gibi oluruz Alimallah..........!