Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GRJ Sohbet Kapatılmıştır !

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GRJ Sohbet Kapatılmıştır !
  • ADIO • 21 Eylül 2004 00:00 • #596856
    2 kere girmişliğim war bismillaa
  • gitarTELi • 21 Eylül 2004 00:00 • #596857
    ilk uye olduğum sıralarda kavga gurultu yoktu çunku
    kavgayı çıkaranlar irc.arkadasca.net.tr den giren yoktu
    op kavgası yoktu
    voice isteyen yoktu
    eskısı gibi olamazmı?
    sebest bir kanal olarak
  • likablegirl • 21 Eylül 2004 00:00 • #596858
    sevgili faraj bekiçisi sohbette seviyesizlikler olduğunun elbette farkındayız ama birkaç ukala şahıs yüzünden sohbetin kapatılması tüm garaj üyelerini etkiledi ben bunu pire için yorgan yakmak olarak görüyorum ve sadece garaj üyelerine özel bir sohbet odasının hakkımız olduğunu düşünüyorum umarım yakında herşey düzelir garaj.org eski huzurlu günlerine kavuşur.
  • coke-man • 21 Eylül 2004 00:00 • #596861
    iyi yaptınız.aferin .kutluyorum.iki-üç tane beyinsizin yaptığı öküzlüğü bütün garaja mal edin.yarın öbür gün ülkenin basına geçince de bütün radyo tv gazete ne varsa kapatırsınız o zaman.kimse genel ahlak kurallarının dışına çıkmaz değil mi?herkes terbiyeli iyi aile evladı olur.en yakın zamanda çözüm bulunması dileğiyle
  • metaligirl • 21 Eylül 2004 00:00 • #596862
    öncelikle doğu biraz sakin ol...tamam bekçi kendine göre doğru olanı yaptı, en azından kesin bir çözüm bulunana kadar sohbeti kapatmayı uygun buldu...ama bekçi gördüğün gibi insanlar ateş püskürüyor...inan bize buranın bizim için dışarıdaki hayattan farkı yok, özellikle sohbet odasında....ben garaj üyeleriye en iyi sohbet odasında kaynaştım, bu sayede buluşmaya gittim, sıkı dostluklar kurdum...senden ricam en kısa sürede sadece garaj üyelerinin girebileceği bir sohbet odası açman.......
  • likablegirl • 21 Eylül 2004 00:00 • #596863
    evet metali haklı ilk defa chatte gerçek arkadaşlarım oldu ve bu sitenin bir eli ayağı olan sohbet bölümünü tekrar açman daha iyi olacak böyle yaparak daha fazla tepki ve soruna gün doğmuş oldu lütfen sohbeti yeniden açalım
  • gitarTELi • 21 Eylül 2004 00:00 • #596864
    ühüü ühhüü
    noldu ki yaa
    haberi duyar duymaz cafeye koşarak geldim masaya oturduğumda nefes nefese kaldımm
    ve ben gerçek dostluğu burda buldum
    mahallemde bile arkadaşım yok:(
    sabah işe giderken evden erken çıkıp cafeye koşuyorum gene
    ve ey dostlarımm sizleri seviyorumm
    ey bekçi duY bizi
    madem dağıtacaktın
    neden??
    sen bizi topladın
    bana arkadaşın varmı dediklerinde
    daha yuzlerini bile gormedim ama değişemeceğim dostlarım var diyorum
  • gitarTELi • 21 Eylül 2004 00:00 • #596865
    en sonunda en hayırlısı olmuş insan üye olduğu bir sitede haklarına sahip olamazsa kurallara uymayanları uyarmazsa hatta bazı imkanlarımızın siteden kaldırılabileceğinin önceden söylenmesine rağmen hala devam ediyor ve devam ettirtiliyorsa hayırlısı olmuş.Ağlayıp sızlanmanın manasıda yoktur.Kapatmak çözüm de değildir diyorum
    saygılar sevgiler
    --kumdan kaleler---alıntı---
    arkadaşlar kumdan a katılıyorum
  • aleister • 21 Eylül 2004 00:00 • #596866
    ben çok merak ettim yaa, kim ne dedi de kapattılar acaba ?
  • soğukmorg • 21 Eylül 2004 00:00 • #596867
    SAYIN ARKADAŞLAR BU İKİ ORTAKLIK İLK BAŞINDAN BERİ HOŞUMUZA GİTMEMİŞTİ!!
    DAHA OZAMANLAR BAHSETMİŞTİK KAVGADAN GURULTUDEN
    HER GUN ÇIKICAK DİE
    KIM MUTLU BU DURUMA?
    İŞTE BURDAN SESLENIYORUM
    ESKISI GIBI YANLIZ GARAJ UYELERINE AÇILSIN DİE SOHBET ODASI
    ESKISI GIBI OPSUZ VOICESİZ Bİ KANAL İÇİN BU BÖLUMDEN SESLENIYORUZ
    ARKADAŞIMIZ BEKÇİYE...
    VE SİZDE SESLENİN TEKRAR
    AÇILSIN DİE......
    buyuk harfle yazıp kusurumu maazur gorduğun için sağol bekçi kardeşş