-
bence çok iyi olmuş,çünkü o kadar uyarılara rağmen bugüne kadar gelmesi mucize,sohbet edilmiyordu ki,hep küfür hep küfür,ne zaman girsem birileri tartışıyor,bol bol küfür ediliyor,zaten girmemdeki amaç arkadaşlarla özelden sohbet etmek oda hızlı olduğu için
BENCE BİRİLERİ HAKKETTİ,AMA OLAN BİZLERE OLDU
BİR SÜRE SONRA HALLEDİLECEKTİR,
-
Buyrunuz, şimdi de küfür ediniz, rahatlayınız.
Sizi anlamıyorum gerçekten, yapıyorsunuz ediyorsunuz, sahip olduğunuz değerleri korumuyorsunuz, elinizden alındığında da ağlıyorsunuz..! Bekçi yi kutlamak lazım çok iyi bir ders verdi hepimize. Gerçi ben sohbete girmiyordum ama verilen dersi de çok iyi bir şekilde aldım..! Umarım bundan sonra daha bir hassasiyet içerisinde değerlerinizi korursunuz, sahip çıkarsınız.
-
Bazı arkadaşları çok üzmüş bu durum::((
Tabii ki yanlış giden bir şeyler varsa önlem alınmalı.
Sohbet odasına hiç girmedim.Ama keyiflymiş okuduğum kadarıyla.
GaRaj Sohbet Odası olmadan da GaRaJ'dır.
Hatta daha iyi olmuş bence yakında arkadaş bulma sitesine dönecekti tamamen.O zaman diğerlerinden ne farkı kalır ki.
Kesinlikle "Müzikle ilgili gerekli herşey burda"
Önemli olan müzik ve burda olmak.
GaRaJ'ın bir "Müzik Birimi" olarak varlığını sürdürmesi dileğiyle...
-
yoo bence seviyeli insanları karıştırmayın. istenildiğinde çok güzel bi müzik sohbet ortamı olabiliyodu. bence bu sitedekilerin en iyi buluşma noktasıydı. küfür edenler zaten cezasını alıyodu.
-
İsabet olmuş, yoksa "MÜZİK BİRİMİ" yakında "EŞ BULMA BİRİMİ" olacaktı. Kutlarım bekçi bey
-
Sevgili GARAJ.ORG cemaati... oncelikle tum milletimizin başı sağolsun.. Bu haberi ilk duydugumda yıkıldım adeta.. ama bu seviyesizlik işi kesinlikle garajın gercek sahipleri tarafından yapılmamıstır. son gunlerde sureklı takılanlar bilir. cok değişik nickler turedi. cok seviyesizler geldi ama ben o kadar takılıyorum burada bi kere olsun garaj.org un sevıyesızlıgını gormedım. buradaki arkadaslık gercekten o kadar ilerlerdi ki.. son gunlerde kendımı kontrol edemıyorum ruyama giriyo gunde 12 13 saat online oluyorum sırf bu kanal yuzunden.. işte bu denlı goruslerımın oldugu bu kanalın kapanmasından olayı buyuk ne kadar buyuk elem duydugumu belirtmek istedım. tekrar tum memleketin ba$ı sağolsun...
-
oh iyi olmuş zaten bakamıyoduk şirketten
-
garaja müzik adına üye olmuştum sohbet odasına bir kez girdim
bence burda müzik adına herşey konuşulmalıydı eğer küfürleşme boyutuna ulaştıysa olay farklılaşmış demektir. kapandığı iyi olmuş.
bekçi müziğin konuşulduğu bir ortamı sağlıyacaktır herhalde.
sevgiler...
geçmiş olsun
-
ahahaha beter olun..garaj sitesinide kapatırdım ben olsam
-
Bütün yorumları okuduğumda ne gördüm biliyor musunuz? GaRaj Sohbet Odasının kapanmasının iyi olduğunu, hayırlı olduğunu söyleyenler, sohbet odasında nickine neredeyse hiç rastlamadığım şahıslar (baranthalas hariç o ayrı). Eminim ki eğer sohbet odasına çok fazla giren şahıslar olsalardı bugün bizimle birlikte kan ağlıyor olacaklardı..... whiplash da söylemiş, gece rüyalarımıza bile giriyodu..... sohbet odasının kapanması GaRaj için büyük kayıp! saygılar......