-
hiç iyi olmadı bir kaç şahıs yüzünden biz cezalandırılıyoruz sohbet bizi buluşturan bir ortamdı ve ben bir sürü şey öğrenmiştim (müzik adına tabi) çok iyi arkadaşlar edinmiştim ve sık sık konuşuyorduk bu hakkımızın alınması hiç iyi olmadı
-
hayatımda ilk defa inanmadığım şeylere inanmaya başladım mesela internette de iyi sohbetler yapılabilceğini gördüm. hayatımda ilk defa gerçek hayattaki problemler gibi sitede yaşadığım problemlere üzüldüm ve ağladım hayatımda ilk defa bir sohbet için bu kadar üzüldüm bunların hepsini bu sitede garaj.org da yaşadım ve şimdi bu ilklerin hiç bir manası kalmadı belki de her kafadan bir ses çıkıyor elbette herkes yorum yapsın ama chat odasıyla alakası olmayan insanlar bize ders vermeye kalkmasın insan yaşamadan anlamıyor çünkü chat odası benim için çok önemli bu sitenin iletişimde eli ayağı lütfen chat odasını tekrar açıp başka çözümler arayalım problemlerimizden bu şekilde kaçmayalım.
-
son zamanlardaki sohbet, garaja uymasada sohbetten çok iyi dost edindim yazık olmuş..
-
sadece beni bir soruda aydınlatın... garaj.org dakilerin gunahı ne... mirctekileri anladık da garaj sakinleri ne yaptılar... mircten gelenler ne yaptılarsa oldu bu zaten.. kendi ortamımız zarar gordu onlar değil... siz de bu sohbeti kapatarak mircten gelen saygısızların böbürlenmesini sagladınız. tebrikler...
-
Şaka yapıyorlar bence.. Açılacak kardeşim ne demek. Bunca insan kullanıyor ve bizim anında cevaplamamız gereken sorular oluyor. Sizin yaptığınız pire için yorgan yakmaktır. Atarız aramızdan böyle insanları olur biter. saygılar
-
bence yanılıyorsun metaligirl.sor bakalım neden girmiyormuşuz o olaylardan sonra insan bir daha o iğrenç ortama?elbette girmez bu iğrençlikten zevk alıyorsan bilemem?sen daha bu siteye üye olmadan önce eski garajlılar bilir ki yemin edenler vardır içimizde girmemek için.ewt burası modern müziğin dinlendiği bir site.bence her insan girmemeli sohbet.kibariye ferdi tayfur gibi böğğ
destekliyorum
:))))))))))))))))))))))))))))
-
niye insanları zevklerine göre değerlendirmek çok yanlış bize göre doğru olan başkalarına göre yanlış olabilir bu öznel bir görüştür chatin iğrenç olması diye bişi olamaz iğrenç insanlar olabilir böyle yaparak da onlara koz vermiş böbürlenmelerine izin vermiş oluyorum tekrar söylüyorum bu kesinlikle bir çözüm değilll
-
üye olmadan önce girdiğimde bayaa iyi sohbetler vardı...insanlar birbirini tanıdıkça salaklaşır durumu olmuştur sohbet odasında...bu salaklar ota boka gülürse kapanır işte.Fazla girmişliğim yoktur ama girdiğimde gördüğüm durum bu.
-
siteye girmemeye yemin edenlere bakar mısınız? demogoji yapıyorsunuz.....
-
En iyisi oldu.Sohbette cıvımıştı zaten.Ayrıca burası da müzik birimi.Düşüncelerinizi dile getirmek istiyorsanız Foruma yazın bence.