-
Haydi arkadaşlar haydi biraz daha destek... Taksim sokaklarına kadar taşmasını istiyorum konserin..! Önemli olan birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü oluşu... Bir kap yemek de siz koyun arkadaşlar...
-
kafasına bachus nerde ya hoca diyenelr için hemen istiklalde mc donalds ın orda gidin sorun amaaan zaten ordaki izdihamdan felan anlarsınız neresi olduğunu istiklalin en kalabalık sokağı olacak sonuçta :D
-
evet arkadaşlar son durumu bildiriyorum türkiyenin en büyük organizasyonundan biri olan YARDIMlaşarock fest bu senede bomba gibi hazırlıklarını devam ettiriyor son duyumlarımızı göre tüm otobüs ve tur şirketleri cumartesi saat 12 gibi istanbulda olacak tüm otobüslerinin biletlerinin gidiş dönüş olarak sattıklarını belirttiler dünkü ana haber bültenLERinde uzun uzun tartışılan ve bi türlü sonucu bulunamıyan bi kaç sorun var bu izdihamı karşılayabilecekmi istanbul
İSTANBUL VALİLİĞİ
- şu an için tüm onlemler alındı biz her seneki gibi tam takır kuru bakır hazırız
BELEDİYELER
- bizde tüm personel olarak gorev başındayız
ÇEVİK KUVVET
- tüm onlemler alınmış durumda
ama halen kafalarda soru işaretleri yok değil çünkü her sana 2 ekim akşamı istanbul bu kadar kalabalık oluyor nufus nerdeyse ikiye katlaNIYOR şimdi muhabirimiz ismet varola bağlanıyoruz bize taksimdeki gelişmeleri aktaracak varol söz sende
- evet mehmet burdaki hazırlıklar tüm hızıyla ilerlemekte geçen haftadan beri civar otellerde tüm yerler kapandı hazırlıklar gerçekten karnaval havasında şimdilik bu kadar iyi akşamlar
evet ismet varola teşşekkür ediyoruz ve
arkadaşlar sizide bu organizasyonda görecez gelmeyen ne olsun diyorum ya :D
-
Arkadaşlar Sohbet iniz kapandı 500 tane mesaj vardı, rica ediyorum daha duyarlı olun. Hadi bir kelime bile bizi mutlu etmeye yetecektir...
-
Afisler Taksim'de Bakirköy'de asilmaya baslandi. Bilet almak isteyenleri bekliyorum. 0535 586 86 76
-
evet arkadaşlar organizasyon büyük ölçüde kesinlik kazanıyor daha ne bekliyorsunuzki herkez sadece bir arkadaşını bi dostunu sevglisini alsın gelsin yaw ne kaybetceksiniz hiiç be ne kazanılcak yoksullara yardım lütfen duyarlı olun ve bu konsere ilgi gösterin
-
2 Ekim de ordayım..bileti alabilecegimiz yer ismi falan var mı yoksa verilen telefondan mı ulasabiliriz bilete?
-
saat 12:00 den sonra barın önünde bilet satılacak arkadaşlar bieltleri bu kadar dert etmeyin cumartesi oğlenden sonra saat 12:00 civarı biletler baghus kapısının önünde satılacaktır
-
Son Durum:
evet arkadaşlar senenin en büyük organizasyonu için geri sayım son hızıyla devam ediyor 29-09-2003 tarihi itibari ile son dakika çalışmalarını almak için şimdi taksime dönüyoruz söz ismet varolda evet ismet
-günaydın mehmet hazırlıklar sabahın erken saatinde kaldığı yerden devam etmekte dün sabah atatürk hava alanına son nefes gurubu ozel uçakları ile geldiklerinde oluşan izdihama biz bile şaşırdık ama asıl süprizim divinemusic ve scarface ile bir ayakta bi beş dakika konuşma fırsatı buldum şimdi onalrı aktarıcam size
ismet: evet hoşgeldiniz son nefes gurubu ortam nasıl buldunuz daha uçaktan indiğiniz ilk dakikalardan ilk çok büyük
Divinemusic: evet gerçekten beklediğimiz ilgiyi gormek bizi sevindiriyor cumartesi akşamı hep birlikte kopacağız
ismet: peki sen ne düşnüyorsun scarface
scarface : ya valla ne diyim çok güzel atmosfer ortamı dımtıs yapcaz emin olun neyse bizim şimdi otele geçmemis lazım dinleneceğiz
İsmet:sağol son nefes gurubu size iyi günler
evet mehmet işte roportaj denilebilrise boyle bu arada sabah çok garip bişi oldu bir ton insan beşiktaş stadında çadır kurmuş bielt almak için sıraya girmişlerdi düşünün artık bielt kuyrukları nerelere ulaştı biz perçembe günü 1. köprüye sıranın ulaşacağına emin gözle bakıyoruz neyse mehmet şu anlık aktarcakalrım bu kadar gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz
sağol ismet evet sayın seyirciler görüyorsunuzki ilgi bi hayli artıyor şimdi murat dürgene bağlanıyoruz bolu dağından son durumu bildirecek
günaydın mehmet son iki gündür olan yoğun trafik daha bi çıkmaz hal aldı polisler işi bırakmak istiyolar dayanacak güçleri kalmadı evet şimdi karşımızdaki arabadaki insanlardan son düşüncelerini alcaz
aloo amca camı aç bişielr sorcaz buyur evlat sizde istanbuldaki yardımlaşarock konserinemi gidiyorsunuz heaa o da ne yok evladım bizim cenaze var hea pardon amca kapa camı kusura bakma mehmet yanlış araça sorduk neyse birde şunu soralım beyfendi camı indirirmisiniz buyur arkadaş siz galiba istanbuldaki konsere giiyorsunuz evet abi ya günlerdir yoldayız hesaplarımıza gore biz kosnerin son saatinde anca istanbul gişelerinden geçeriz baq şu insanın halina neyse size hayırlı yolculuklar işte mehmet son durumlar bu
sağol murat şimdide istanbul valiliğine bağlanacağız bakalım ordaki yetkiliği ağız son durumu nasıl değerlendirecek
İstanbul valiliği
- şimdi artık buramıza kadar geldi organizasyon muthiş ama polislerimiz tüm personel illallah dedi işi bırakmayla tehdit ediyolar insanları zapdedemes hale geldik inş. atlatıcaz teşekkürler
sayın seyirciler şimdilik son durum boyle şimdi pembe dizimiz öp beni kiss me ile başbaşa bırakıyoruz :D :D :) :) :)
arkadaşlar kosner yaklaşıyor hadiyin konsere
-
destek.. destek.. hepimiz biseylerden fedakarlik etmek zorundayiz..