-
Hep Destek Tam Destek..!
-
sonra bilet bulamadım diye ağlıyacaksınız heh bakacaz kara borsadan yardım etceksiniz :D
-
POGO THE WORLD FOR CHILDREN!!
ALTAR...
-
anathema konserine mi gitsem yoksa grubumla sahneye mi çıksam ?hmm..
-
Çok sıkı konser olacak, bu etkinliğin düzenlenmesi harbi cool olay bea.. Yardımdan nefret bile eden bi adam bu müzik için gelmeli... Ayrıca büyük isimlerden filan bahsediliyo ama... Gerek kalmayacak...
-
Arkadaslar hep söylüyorum biletleri 0535 586 86 76 numarali telefonu arayarak isteyebilirsiniz. Mecdiyeköy - Sisli - Taksim - Besiktas - Levent ben sürekli buralardayim. Bir telefon acmaniz yeterli. Konser günüde alabilirsiniz. Konserden öncede alabilirsiniz. Ama yok kardesim ben bilet kuyrugunda beklemem diyosaniz ahanda veriyorum 0535 586 86 76. Türkçe meali ise numarayi sifirbesyuzotuzbes besyuzseksenalti seksen alti yetmis alti. Haydiiii
-
Yaparock koşarock duyarock bilumum armonik redifler... abartıyolar bazen..
-
Hey..! Destek olmuyorsan köstek olma.. !
-
bende senin yazdığına yakın bişi yazcaktım divinemusic dedim yazarsın şimdi yazdın adama baq ya bu kadar güzel bir isme bile kulp taktı valla helal
-
arkadaşlar büyük güne şunun şurasında 2 gün kaldı yineden tekrarlıyoruz biletlerinizi cumartesi günü bachusun önünden alabilirsiniz !