-
bensiz olur mu hiiç.. bir saat kalmış yaa..
istenilen sonucun alınması dileğiyle.. geliyorum :)
-
oohh gelmeyenelr çatlasın :D içtik eğlendik soyledik bağırdık çığırdık herşeyi yaptık :D
-
o ibne ses teknisyeni yüzünden kötü geçti..hıyar basta distortion olmaz dedi..öldürcektim..söz verdiğim ultra mega efsanevi şovu yapamadım özür dilerim..hepsi o kepçe kulaklı uzun siyah saçlı kemal sunal suratlı dallama yüzünden !!!
-
Selamlar....
Dün geceyi bir de benden dinleyin gelmeyen ya da gelip erken çıkan arkadaşlar...
22.00'da, son nefes grubundan sonra sahneye çıkarılacaktık ve öğleden beri gerizekalı gibi taksim'de takılıp durduk... Sonra son nefes çıktı.. bi kaç şarkı çalıp geri indiler sebebini kimsenin anlayamadığı bir şey yüzünden.. sonra tekrar çıktılar... ilginin azalmasını sebep göstererek onlardan sonra başka bir grup yerimizi aldı.. Daha sonra da kusura bakmayın bi grup daha çıkarıp bitiriyoruz deme hatasını yapan bi kaç insan, gözlerdeki nefretten sonra "aa yok ya waktimiz war 30-35 dakka çıkı" isterseniz" filan demeye başladı... Mekanı terketmekten daha onurlu bi bok yoktu zaten... Hakan denen ve adı heryerde organizatör diye geçen arkadaşın kendinin değil de Garaj.org ile bile alakası olmayan başka görünmez bi organizatör olduğunu ve bütün suçun ona ait olduğunu söylemesi ise görülmeye değer bi saçmalıktı.. Eğer yardım paraları böyle Sahneye çıkmak üzereyken son anda "kusura bakmayın, siz de çalmayın noolcak" gibi sebeplerle nefreti kazanılan grupların ve seyircilerinin içtiği içkilerle toplanacaksa, o parayı aranızda paylaşın yoksa o fakirlere werdiğiniz yemekler boğazlarında kalır..... O boktan mekanda çalmanın bi kaç özel anlamı wardı.. onu da devre dışı bırakan beceriksiz ve müzikle alakası olmayan şahıslar... umarım bi daha böyle şeylerde adınız geçmez..
-
Smoke 76
Bak aslanım mekana geç geldiniz olanlardan haberiniz yok, içtiniz bilmem ne bok yediniz bir de beni orada tehdit etmeye çalıştın bu da ayrı bir komedi zaten. Aykut un arkadaşı oluşundan ve içkili oluşundan dolayı sesimi çıkarmadım. Ayrıca halden anladık size başka bir konuda yardım ettim onu da unutmayın isterseniz..! Şimdi gelelim neden böyle bir şekilde organizasyonun karmaşıklaşmasına....
1. Mekana bass anfisi kiralayın diye yırtındım ama onu bile yapmadılar mixer den halletmeye çalıştılar. Ondan sonra mixer arızalandı ve 18:30 da tamirci getidiler..! Bakın konser 17:00 de başlayacakken..!
2. Catastrophe grubu ile soundcheck yapmaya yeltendiler, halbu ki ilk önce alternatif grup olan FlashRoyal sahneye çıkacaktı ve Catastrophe Death yapıyordu..! Mekan ile sorumluya bu saçmalık indirin bu grubu FlashRoyal soundcheck yapsın dedim bana sen karışma dedi..!
3. İlk önce alternatif ve rock grupları çıkacaktı ondan sonra death metal grupları çıkacaktı. Ama düzeni konuştuğumuz gibi sağlayamadılar ve karmaşa çıktı. Beni konuşturmadılar araya girmeye çalıştım ve ben suçlu oldum..! Tam bir lakaitlik söz konusuydu. Dj in yapması gereken görevi benim yapmamı beklediler.
4. Son Nefes grubu olarak biz tamı tamına 40 dakika ses tesisatının kurbanı olduk..! Ne heves kaldı ne de kuvvet. Mikrofonda böğürme şov yaptırdılar..!
5. Organizasyonda kimse birbirine bağlı olmadığı için kopukluk yaşandı Dj ler kimlerin çıkacağını ve ne söyleyeceğini konser günü öğrendiler..! Ellerinde listeleri bile yoktu düşünün artık... Bu konuda tek bir kişi suçlu değil herkes suçludur. Bana divine eyvallah süper oldu herşey diyen de oldu, senin yapacağın organizasyonun... diyende oldu. Günahıyla sevabıyla bitirdik çok şükür...
Arkadaşlar olanları orada herkes biliyor aslında benim yazmama gerek yok ama bazı arkadaşlar maalesef daha duyarlı olamıyorlar...
Flowing Minds Grubu sizin için ayrıca özür diliyorum yukarıdaki sebeplerden dolayı maalesef kalbiniz kırıldı ama Can ile konuştuğumuz gibi güzel bir organizasyonda sizleri ağırlayacaklar... Tekrar özür diliyorum ama dediğim gibi daha duyarlı olmak zorundayız... Ayrıca grupların sahne aşkları da ayrı bir trajedi idi. Öyle böyle konseri tamamladık toplam 105 biletli misafir geldi..! Tabi hedefimiz hiçbir şekilde tutmadı. Herkese teşekkürler arkadaşlar bir daha asla böyle bir olay yapmayacağız. O hasılatın 2 katını keşke ben cebimden verseydim de bütün emekler boşa gitmeseydi , tekrar teşekkürler..!
-
geceyi düzenleyen sorumlu kişiler dün geceki yapmış olduğunuz hatayı telafi etmek için flowing mind's grubunu bir sonraki festivalinize, (artık nasıl bir isim koyarsanız size kalmış) cağırmayın bu sizin ne kadar basit insanlar olduğunuzu gösterir....dün akşamki hareketiniz grup üyelerine karşı yaptığınız saygısızlık kabulledilemez...böyle bir yardım organizasyonun kurbanı ilan edildik...
-
Ben Flowing Minds a bunu telafi edip bir organizasyonda sizi konuk edelim demedim. Can Bozdağ tüm iyiniyeti ile kendilerini çağırdı. Bu acizlik değil bu iyiniyettir arkadaşım. Ortamı germeye de gerek yoktur çünkü Aykut benim kardeşim sayılır. Dün grubun gitaristi ile konuştuk hataları konuştuk paylaştık ve olay orada kapandı. Kim ister ki böyle birşey olmasını... Biraz önce de uzun uzun yazdım gidip okuyun ve beni de anlayın lütfen, olanları herkes gördü aslında benim yazmama dahi gerek yok, teşekkürler...
-
Pardonda anlayamadim ? yani bu bir yardim konseriydi amac yardimci olmakti öyle degilmi ? yani sahne aşki degildi ? keske bizim yerimize sahne alsaydiniz. Yani o ses sistemiyle sahne almak bizim icin buyuk bi gafti. İsin ucunda yardim olmasa sahne almak icin olunecek bi ses sistemi degildi!!!
dun gece zaten tum grublar(özellikle metal grublari) buyuk bi ses sistemi azizligiyle karsilastilar.. cunku ses sisteminden anlayan kimse yoktu ve ses sistemi zaten vasatin altindaydi..
Gelelim soundcheckin neden catastrophe grubuyla yapildigina.. Cunku gecenin en sert grubuydu ve Alternatif grublarin soundchecklerinde bi sorun olmaz cunku tonlama isleri standarttir ve kolaydir. bir death grubu kadar saatler almaz.. Catastrophe grubuyla yapilan tonlama gece boyunca TUm grublara rahat anlar yasatmak icindi.. Fakat bunun olmamasi Ordaki Tonlayan insanin beceriksizligi ve mekanin sorunuydu.. Butun grublar oraya insanlari eglendirmeye geldi.. Ama biz AgorA grubu , Catatsrophe ve Altar sizlerden daha cok magdur durumda kaldik ve bunu ne insanlarin suratina söyledik nede ortami germe geregi duyduk CUNKU BU Bİ YARDİM KONSERİ ve HERSEY İYİ OLMALi BiLİNCİNE SAHİPTİK..! O geceyi duzenleyen kimse PROF. organizatör degildi bunu Tum grublar katilirken biliyordu ve mekanin aksiliklerinden dolayi olusan aksakliklari duzenleyenlerede atamazsiniz ZATEN.Sahsen o gece bizim orda 30 civarinda seyircimiz vardi ve cikmasaydikda Emin olun bu kadar sorun yapmazdik Cunku O ses sistemi cikmaya yeltenecek bi ses sistemi degil! Öyle olsa Catastrophe grubu 5. sarkida ses sistemindeki kesilmeyen ugultunun ardindan seyircisinin hevesini kursaginda birakip sahneden kimseye bisey sölemeden ve ortaligi germeden inmezdi! repertuarlarini bitiripde inerlerdi... Ayrica ordaki tonlama isini yapan adamada 'ugultu var neyden geliyorsa kisin' dememin ardindan aman bosver idare etsinler nolcak demesi AYri bir gafti...
Diger bi konu önce Rock grublari cikacakti... Evet önce Rock grublari cikacakti fakat 2 rock grubunun ardindan icerde olusan buyuk bi metal kitlesi Sıkılmaya ve uguldanmaya basladi.. AgorA Catastrophe ve altar grubunun seyircisi ve bunun disinda mekanin kendi metal muzik dinleyicisi İcerde buyuk bi kitle olustuırmustuki o anda Baska bi rock grubunun kendini dinletebilmesi imkansizdi.. Bu yuzden ard arda 2 metal grubu AgorA ve Catastrophe sahne aldi... Bunun ardindan seyircinin dinlenmesi icin rock grubu sokuldu tekrar.. Buda sonnefesti.. fakat dinlenen ve soluklanan seyirci sonnefesin ardindan tekrar gaza gelmisti ve Rock grubu kaldiramazdi... AmA bunu annamak istemeyn bir grub inatla herseye ragmen sahne almak istedi.. ve olay cikardi.. Bu gecenin en soguk anlarida olsa ardindan Virtual Violence ile altar ard arda sahne alarak insanlari kendilerine getirdiler...
Herseye ragmen amacindan sapmayan bir organizasyonduki flowingminds sanirim bahsedilen grub. onun yaptigi ayiba karsi bisey diyemiyorum. Sahne almakmis asil amaciniz ve önemli olan yardimci olmak degilmis. Buda gusel. Keske bizde sizin gibi dusunseydikde orda ses sistemiyle bogusup sinirlerimizi bozana kadar sahne almasaydik...!! keske yardimci olmak istemeseydik sizler gibi!!! Bu buyuk bir Laf sizlere kaldirabileceginizi sanmiyorum ama bunlar gercek!! Siz magdur olabilirsiniz.. belki haklida olabilirsiniz Ama organizasyonu resil edecek sekilde icip icip millete dalasacak kadar hakli degilsiniz!!! Gunlerdir bu organizasyon icin bizler kostururken ne hakana ne baskasina bok atmaya hakkiniz yok!!! Baska böyle bir organizasyon olursa zaten basvurmayin. Cagiranda olmaz sizi merak etmeyin.
105 bilet satilma olayina uzuldum cunku buda bir organizasyon hatasiydi.. iceri cok fazla biletsiz insan girdi.. kapida satan kisinin ayrilmamasi gerekirken kapi uzun bi muddet bos kaldi.. İceri 105 den fazla insan geldi.. Dikkatimi cekti bizim seyircimiz ciktiktan sonra yeni bi topluluk geldi iceri.. Altarin dinleyici toplulugu ki onlar geldiginde icerde zaten 100 den fazla insan vardi.. ve o gece yaklasik 200 kisiden fazla insan iceri girdi cikti gözlemimce... Bu konu gercekten uzdu beni.. Ama ne olursa olsun annimiz akiyla bitmesine sevindim. En azindan cok buyuk sorunlar yasanmadi.. Bence her turlu bokluga ragmen ilk organizasyon ve iyi bir mekanda olmamasi etkenlerini göz onune alirsak gayet basarili idi.
-
orda bulunan her grup gibi (en azından olması gerekn odur her grupta eğer müzik ise yapılan..) "Yardım amaçlı konserdeki grup" statüsü wardı ortada... sahne alacağımız söylenmeseydi saatler evvelden aletlerimizle (kimi işinden izin aldı, kimi başka tavizler werdi) büyük bi özveri ile gelinmezdi.. 6da 7de biletimizi alır girer dün içtiğimizden daha az ya da fazla içkimizi içerdik... ama birazdan sahneye çıkacaksınız dendiinde aletleri alıp sahneye gidip sora geri gönderilirsen... oraya seni izlemeye gelicek adamları çaırırsan, ki bu insanlar heavy metalden zewk almak zorunda değiller ya da bize 10da çıkacaımız söylenince o insanlar kısıtlı bi zaman aralığında gelip geri dönerlerse....
Ayrıca tesisat vs... bütün bunlar tek bir noktada birleşiyor....
türkçe-türkçe bir sözlük bulup ORGANİZASYON kelimesinin net anlamını yeterince inceleyen herhangi bir insan memnun kalan insanların bile eleştirdiği noktaların bağlantısını görebilir.... grup olarak bu konseri en çok sawunan gruplardan biriydik ayrıca basçımızın da neler yaptıını sanırım hakan bilir...
bi gün müzik yapan insanların ne kadar saygı duyulması gerektiini hepimizin daha iyi anlaması dileği ile...
-
arkadaslar, ben FLOWING MINDS bassist i ayni zamanda cumartesi gecesi son nefes ile sahne alan eleman aykut.
simdi biz sahneye cikma heveslisi adamlar degiliz.. biz zaten istedigimiz zaman istedigimiz yerde konser veriyoruz.. bizler 24, 25 yaslarinda adamlariz. sahnenin tozunu 250 kere yutmusuz...
bizi delirten ozellikle beni... oradaki kicikirik barmanlerden birininin masturbasyonudur.. adam nam-i diger kemal sunal suratli kicikirik tonmaister! ve de barmen! olan arkadasina baska grup almiyoruz... bizim elemanlarla bi calalim diyip, disaridan bir de sallama bassist aramasidir.. bu kadar komik ve lakayt birsey olamazdi.. BU GRUPLARIN YANI SIRA SEYIRCIYE DE HAKARETTIR!!!
ayrica bilmediginiz.. orada 10 kisilik bir tayfa bize saldirmak istedi.. olay cikartmak isteseydik kralini cikartirdik ve polis gelmeden de rahatlamazdik.. ki HAKAN a ve organizasyonun guzel birseye hizmet etmesi nedeniyle sesimizi cikartmadik, sineye cektik.. yoksa sahne almamak, alamamak bizim icin pek onemli degildi o gece..
yazik gercekten uzuldum. ipsiz sapsiz.. yardim konserinde dahi kavga cikartmaya kalkan ayyas, parazit takiminin oldugu bir yerdi...