Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1. Kargo Cover Yarışması

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 1. Kargo Cover Yarışması
  • grungy • 4 Kasım 2004 00:00 • #597572
    komik
  • karete • 4 Kasım 2004 00:00 • #597573
    kendilerini metallicayla karıştırdılar heralde :)
  • sedamerve • 4 Kasım 2004 00:00 • #597575
    bence kargo bu cover yarısmasıyla amatör müzisyenleri sevindirecek helal olsun onlara
  • muradov • 4 Kasım 2004 00:00 • #597576
    olmaz hepimiz bi zamanlar kargo dinledik şimdi
    iyi bişey türk rockuna bişeyler katmaz ama adamlar kendi egolarını tatmin etsin bırakın
  • Eja • 4 Kasım 2004 00:00 • #597577
    Kargo adını değiştirecekmiş. Yarışmayı kazanan, Kargo Floyd, Deep Kargo, Rollin' Kargo ve ya Aras Kargo adlarından birini seçecekmiş...
  • _DoGu_ • 4 Kasım 2004 00:00 • #597578
    olmaz hepimiz bi zamanlar kargo dinledik şimdi
    iyi bişey türk rockuna bişeyler katmaz ama adamlar kendi egolarını tatmin etsin bırakın
    haklsın dostum!!!
  • cindy_morr • 5 Kasım 2004 00:00 • #597579
    ya bırakın kargo margo.... bak ogün sanlısoy yapmış paşalar gibi ferdi tayfur'un bende özledim şarkısının cover ını... dinlesenize işte onu!!! kargo da neymiş... ogün'ü çıkartsınlar nereye çıkartıyolarsa... devlet buna el koysun kardeşim olmaz ki böyle!!!! hatta bu sene eurovision'a Ogün'üm katılsın.. cillop gibi adam. ses desen var, şarkılar zaten yakıp kavuruyo, e daha nolssunnn.... daha ne istiyonnnuuuzzzzz,,,, daha ne beklionuzzzz, hadi alın ogünün kasetini almadıysanız... süper valla... bana hak vereceksiniz. byeeee....
    sanem çelik
  • pearl • 5 Kasım 2004 00:00 • #597580
    owwwww helal ogün sevenleri çok severim yaaaaa ogün sanlısoy'a yapsalar ya şu olayı ne güzel olur ilk albümden ol öl adlı parçayı cover yapmak ne güzel olurdu
  • sekitmez • 5 Kasım 2004 00:00 • #597581
    beyler bayanalr müzik müziktir tamam hatalı olabilir cargo ancak cargo için diğil müzik adına bişeyler yapmıs olacaksınız
    bu anlamsız metalci rock çı muhabbetlerini bırakalım ve profesyonel oynayın hayatı...
    ben katılmayı düşünüyorum bizimkilerle hepinizide davet ediyorum açıkçası...
  • ivy • 6 Kasım 2004 00:00 • #597584
    valla bi okuma zahmeti gösterseniz yazmadan önce, yarışmayı yapan kargo online'dır kargo değil. yani okumadan atanların yazdığı gibi bir ego olayı yoktur.
    Bu olayın amacı amatör gruplara seslerini duyurmak, ulusal bir radyoda çalınma şansı vermektir. ben müzisyenim diyen bir insanın bunu göremiyor ve anlamsız sebepler sıralayarak değerlendirmiyor olması ise bi o kadar anlaşılmaz. bileğine yeteneğine güvenen katılır derim.