-
bu yarışma içimizdeki amatör gruplara kendilerini tanıtma için belki iyi bi şans..bunun için KargoOnline a teşekkuru bi borç bilmek gerek!
sadce eleştirmek için eleştiri yapmak bilmeyenlerin ve göremeyenlerin işidir! bi okuyalım yarışmanın içeriğini sonra yorum yapalım!
-
işte süper klasik rockcu yorumlarıyla karşı karşıyayız,tabii sizler için illa bangır bangır distortion lazım değil mi?
ne kadar cahilce açıklamalar yapmışsınız ya,sonuçta bir yarışma düzenleniyor ve KENDİ TARZINIZA göre yapın deniliyor,bunu kargo yapmış veya başka biri yapmış,istediğin şekilde coverlarsın,sonuçta amatör gruplara bu imkan veriliyor,fakat sizler ve sizin gibiler böyle yorumlar yaptığı için,çok kaliteli amatör gruplarımız bile barlarda yok olup gidiyor,biraz sert çıktım,kusura bakmayın ama bu tür konulara olumlu yaklaşmamız lazım...
Saygılar...
-
Bir zamanlar çok zevk alarak çaldığım kargo şarkılarını şimdi kendi yorumumu da katarak çalma şansıyla karşı karşıyayım.Keinlikle desteklenmesi gereken bir organizasyon bu kadar kötü tepki görmesine üzüldüm ve şaşırdım.
-
ya neden yalnızca kargo şarkısı peki!!!! kendi şarkılarını mı duyurmak amaçları?? bu pop starlar-top starlar tutulunca kargo da hadi abi bari bizde böyle bişey yapalım hem de kendi reklamımızı yapmış oluruz demiştir. tabii ki güzel böyle imkanlar vermeleri fakat emin olunki santçı milleti abi sadece kendi çıkarları için yapıyorlar. kısacası seni beni düşünen yok. kendi çıkarları olmadan bişey yapmazlar. ben şahsen buna şahit oldum. çok artiz bu sanatçılar. artık sevdiğim kişilere bile kıl olmaya başladım ya!!!! nedir kardeşim bu!! kıraç ne diyo; bırak herşey kendince kalsın altı üstü sende insansın!!! helal olsun kıraca valla. altı üstü onlarda insan neden böyle artislik yaparlar anlamam... neyse sinirim bozuldu yine. byeee... başarılar hepinize. kargo'ya da tabi.. iyi tanıtımlar kargooooo!!!!!
-
kargo bundan çok önceleri revaçta olan, artık popülerliğini yitirmiş bir grup. dağıldılar dağılmadılar derken koray albüm yaptı, tutmadı. sonra yeniden birleştiler, albüm yaptılar, o da tutmadı. yarışma marışma bahane, adam gibi albüm yapsınlar herkes alkışlasın bence. ayrıca güven erkin erkal kendi besteni gönderdiğin zaman, kalitesi ulusal bir kanal için yeterliyse zaten çalıyo. kargonun yarışmasına ihtiyacın yok. ayrıca yarışma dediğin üretim için yapılır. zaten olan, üretilmiş şeyleri yeniden yorumlamak muazzez ersoyun işi. nostalji 1, 2 ,3 , 4, 43, 155... vs vs. üretmek lazım cover 'ın yarışması olmaz.
-
sevgili cindy_morr,
yazıma baslarken oncelikle sunu acıkca belirtmek isterim ki , yazdıklarını okuyunca icimde buyuk bi sevgi seli olustu sana karsi, o guzelim zekana, anlama kapasitene nasıl buyuk bir hayranlık beslemeye basladım bilemezsin
eger yazılanı iyice okusaydın ( ya da okudugunu anlayabilseydin..) bu yarismayi kargo'nun degil de, kargo'nun bir fan sitesinin duzenledigini bilir, buna gore sacma bir yazı yazmazdın, dediklerinle kargonun en azından bi alakası olurdu...
kargo'ya bok atannlara gelince;
herkes istedigi grubu dinler,begenir ya da begenmez, kimsenin begenmedigi bir gruba da bok atma hakkı olmaz,
ancak ben; "ben rockcıyım kardes, anca distortiondan anlarim, kargomu pehh, metal oyle bi muzik ki *na kor," diyerekten kargo'yı elestirenlere bok atma hakkımı saklı tutuyorum ve nasıl elestirebildiginizi neye dayandırdıgınız da bilmek istiyorum
kargo turkiyenin cıkartmıs oldugu en buyuk rock gruplarindandir, sarkı sozleriyle, duruslariyla her zaman farkli bir yerde olmuslardir, rock un turkiye' de bu kadar one cıkmasına on ayak olmus en onemli gruptur, ilkidir
distortion mı istiyorsunuz ? rock mı istiyorsunuz ? bunların hepsinin en kralını bu adamlar yapar, yapmıslardır da (bkz:yalnızlık mevsimi)..illa bok atcaksanız once bir yalnızlık mevsimini dinleyin, o soundu, bas ustunde tuttugunuz o bir cok yabancı grupda bile belki olmayan sarkı sozlerini gorun, o karanlık havayı gorun, sonra bir daha dusunun bakayım...eklemeden gecemiycem, bu album en eiyi turk rock albumudur, bna ve bircoklarına gore, he elinde kapıscak bir album varsa bununla buyursun cıksın gelsin...
sadece yalnızlık mevsimine dayamayalım, tam anlamıyla rock bu albumde yaptılar..diger albumlerde pop-rock olan oldu ( sen bir meleksin,sevmek zor ) , 80 ler sounduna yakın olan oldu ( yarına ne kaldı ) ama sırf begenmediniz bir turde muzik yaptıkları icin kimseyi suclayamazsınız
son olarak, yazdıklarım sert oldu, fakat o kadar sıkıldım ki bu rockcıyım, metlciyim ayaklarından, onune gelene bok atanlardan dayanamadım..bok attıgınız grup hakkında birazcık fikriniz olsun once..
kargo sadece ates ve su'dan ibaret degildir, hatta bu albumu yapan kargo degildir...
-
kargo ben türkiyede 1 numaralı rock grubu... ve vokalisti olan koray candemir de en iyisidir ve tartışılmazdır......
-
sevgili cindy_morr bir de okusan da yorum yapsan. yarismayi duzenleyen kargo online yani kargo ile alakali bir site o yuzden sadece kargo coverlari var. yarismayi duzenleyen de kargo olmadigi icin ne artistiligi diyorum.
lutfen okuyalim ve bir zahmet anlamaya calisalim. temeli olmayan yalan yanlis yorum yapmayalim.
-
eja
bir onceki mesajimda belirttigim gibi bu yarismayi kargo ile alakali bir site yani kargo online yapiyor. simdi hadi ozgun beste yarismasi yaptigimizi dusunelim bizim su en iyi bestedir dedigimiz en iyi bestemidir ki, gazoz kapagi madalyalar mi verelim millete. neden anliyorsak neyi degerlendirebileceksek onu yaptik. en azindan bu her amator grup icin bir adini duyurma, kendini tanitma sarkisini yayinlatma firsatidir. ayrintilara takilmaya devam edin
-
helal karete:)