-
öf ya neden benim cumartesi günü vizem var.
-
ya da..öf ya ben neden samsundayım??!!:((
-
Duman'ın bu kadar büyütülmesine inanamıyorum! Bence iyi bir alternatif grubu değil!! Kurban'ı tercih ederim!
-
eh..herkesin görüşü kendine..
-
konsere gidilcekse bu adamların konserine gidilir!
ötesi boşşşş
-
oley ya benim hiçbişiyim yoook..gidebilirimm.:)
-
yaw bu kadar iğrenç bir vokal olamaz ''duman''seven ve rock muziği dinliyorum diye ortalıkta gezenen arkadaşlar ilk önce bi konser çekimini dinleyip sonrada oturup birde kaseti dinleyip ortadaki sesle oynamaları görmelidirler...ama ne yazık ki duman severlik sizi, yaw yok öyle bişey ne sallıyosun sen dedirebilir...
çok vasat ötesi bir grup...
-
sene 1993 mad madame diye bi grup var, kemacının kemancı olduğu günlerde çalıyor kemancıda. seattle rock da çalıyorlar progressive de , hendrix de the doors da... kaan la ari var mad madam da şimdiki dumandan.. hani derler ya duman grunge yapıyor, işte o grunge ın detone çığlıklarına , 'hobaaa' larına zemin hazırlıyorlar o yıllarda.93 sonrası batuhansa blue blues band de çalmaktadır , blue blues band de batu mutlugil, kerim çaplı, yavuz çetin, gürol ağırbaşta çalmaktadır!! hepsi tanrısal müzisyenlerdir bunların. herşey yerli yerindedir aslında , iğreti duran pek bişey yoktur duman da, al işte grunge ın detone çığlıkları arabesk tınılarla birleşiyor..neşet ertaş ı, erkin koray ı, özdemir erdığan ı, müslüm gürses i referans gösteriyorlar sonra... bu adamlar boş değiller yani , bu benim fikrim sevmezsin ayrı mesele
-
vize mize bos.hayat zaten boş.duman ne durumda bilemem.herkesin istediği olsun kimse incinmesin
-
yorumları kafam iyi tersten okumusuz.kimse kusura bakmasın.