Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman @ Vox - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Duman @ Vox - Taksim - İstanbul
  • DEAdbAT • 20 Kasım 2004 00:00 • #597901
    Duman harbiden iğrenççÇÇÇÇ ötesi bir grup kurban'da öyle.Yaw böyle grup mu olur bea gidin sokak müzisyenliği yapın daha iyidir bir mevki sahibi olursunuz
  • Kaşkariko • 20 Kasım 2004 00:00 • #597902
    içerim beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn....
    ben burda bu akşaaaaaaaaam!!!!!!!!!

Konser süperdi, duman süperdi, ben süperdim...

hadi geeeeeeeeeel buluşalıııııııııım
    eski köprünün altındaaaaaaaa...

Sevmeyeni zorla götüren yok zaten!

kaçamadıııııııııııık buradannn başşş başaaaaaaaaa...
  • whısper31 • 20 Kasım 2004 00:00 • #597903
    ya ama benim teyzem 12 aralıkta evleniyo w konser de 12 aralıkta yani ankara konseri
  • Finch • 20 Kasım 2004 00:00 • #597904
    yeni yetme kişliklerin dinlediği basit grup polemik değil bir gerçek bana katlan arkadaşlara sonsuz teşekkürler... ben isyan ediyorum çünkü elinde imkanı olamayıp dumandan bin kat daha güzel müzik yapan türk vatandaşlarımız var.. bunlarda cıkmış vokalin elinde sigara arkada davul takılır kafasına göre akorlar değişir şarkıda falan filan saçma sapan verilen para çöpe zati gözlerinin altından belli ne olup olmadığı...
  • Finch • 20 Kasım 2004 00:00 • #597905
    ya arkadaşlar birde benim için şu ''duman güzel diyen arkadaşların'' profiline bakın kaç yaş sınırı göreceksiniz bu anlatmak istediğimi sizlere açıklar...
  • GuitarMaNia • 20 Kasım 2004 00:00 • #597906
    Arkadaşlar nedir bu Duman grubuna bok atmalar.Kardeşim sevmiyosan dinlemezsin...Batuğan babasından dolayı cok kuzuk yaşlardan beri müziğin içinde,Kaan desen amerikada yıllarca muzik eğitimi aldı,ari desen öyle..Bırakın adamlar muziklerini yapsın bizde onları dinleyelim...Siz Serdar Ortac,Özcan deniz vs.. dinleyince biz size bir sey diyomuyuz ...İşinize bakın bırakın bırakın bu adamlarla uğraşmayı...
  • Finch • 20 Kasım 2004 00:00 • #597907
    aha şimdi yine yılbaşında kaset çıkarıolarmış he yine duman duman eheau yaw cog komik yaw oturuyo millet dinliyor bunu birde
  • william45 • 20 Kasım 2004 00:00 • #597908
    kendi caplarinda muzik yapiyorlar birakin eglensinler
  • dUmAn89 • 20 Kasım 2004 00:00 • #597909
    evet ben de ''duman güzel diyen arkadaşların'' yaş ortalamasına dikkat çekmek istiyorum..
    bakıldığında sadece 14-15 yaşındakilerin dinlediği bir müzik yapmıyor adamlar..onları dinleyen 50 yaşında da adamlar var..ha kalkıp da "50 yaşındaki adam salaksa ben napıyim??" falan da denebilir buna..
    kardeşim isteyen istediğini düşünsün..kafasına göre uydurma yorumlar yapsın..ne olduğunu bilmediği haltlar da yesin..ama kimsenin kimseyi yermeye, hakaret etmeye hakkı yok..en azından saygı sınırları içinde olumsuz eleştirini yaparsın..
    ben nası kalkıp da bilmem hangi popçuya hakaret edersem onun hayranları gelip bana çatıyorsa,böyle bir gruba hakaret edenlere de hayranları çatıyor işte..
    herkesin dinlediği kendine..dinlemiyorsan dumanı, git ya..gelip ona sövmek zorunda değilsin ki??
  • karete • 21 Kasım 2004 00:00 • #597910
    kalite müzik yapmıyorlar ama dinlemek hoşuma gidiyo anadolu yakasında olsaydı giderdim :P