-
eline gitar almamış adamlar duman boktan grup, basit şarkılar yapıyor diyor.
-
abi belki blue blues il çaldı birisi belki mad bilmem ne grubu falan hikaye yavuz çetinde blue blues ile çalıyodu ama yavuz çetin nerde batuhan nerde . abi belki müzik coverlar iyi ama sahne bok gibi detone sesler iğrenç gitar tonları maybaş hareketler gençlerde salak yaw.
-
ya nası becerip de dumanla ilgili her konuda böyle bir polemiği başlatıyoruz anlamıyorum!!
kardeşim isteyen dinlesin istemeyen dinlemesin..herkesin dinlediği kendine..sevmiyosan da kendine seviyosan da kendine..
niye kalkıp da bok atıyosunuz gruba??
-
eee meyva veren ağaç taşlanır ya hiçbişey yapamasalar bile bize bu polemikleri yarattırıyolar ya helal olsun adamlara
-
popüler kültürün öğelerinden biri....... ne gereği var
-
kardeşler herkesin görüşüne fakat yeter artık duman! çok basit herifler kurban bunlara bin basar
-
abi gruba her seyi diyin davulcuyu rahat birakin o da grupla kayniyo
-
kalitesi belli canlı performans iğrenç ne idiü belirsiz işler peşinde koşan kalitesiz bir performans grubu tek farkı kendilerine ait bir tarzı olması
-
hehe şu an duman paşalar gibi sahnede..kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün:) onları izleyemeyen yansın haline..mesela ben:)
-
abi bu grubu dinlemeye nasıl gidiyorlar anlayamıyorum insanın kulakları isyan eder.