-
demonuzu dinledim herkes biliyo gercekten guzel olmus
-
hepsini dinledim. gibi gibi coverını beğendim içlerinden. şarkıların üzerinde uğraşılmış belli. iyi çalışmalar.
-
güzelmiş
-
Aslında ilgilendiğim,sevdiğim bir müzik türü değil ama demo iyi olmuş.Piyasada iş yapabilir,fakat bence vokale biraz daha özen diyorum.
-
Sadece herkes biliyor'u dinledim.Genel hatlarıyla güzel olmuş.Ama eksikleriniz var.
Altyapı çok tek düze.Farklı bişeyler yapılabilirdi.Davul çok geri planda kalmış ki bu tarzınız için uygun değil.Davulun daha ön planda olması gerekir bence.Şarkı çok tekdüze gidiyor.Yani dinliyosunuz ve bir bakmışsınız bitmiş.
Bunların dışında fena değil.
-
Öncelikle gusel seyler yapmaya calismaniz ve insanlara bedava bir muzik dinletisi sunmaniz ayri bir övgu gerektirir bunu söylemeliyim.
Bu tarz muzik dinlemesemde objektif olarak sunu söylemeliyim sarkilarin gusel.Kayitta fena degil.Ama davul arkadasinda dedigi gibi asiri bogulmus ve geride kalmis buda kayit yaptiginiz studyonun amatörlugunden olsa gerek.
Herseyin sizin icin daha gusel olmasi dilegiyle...
-
standartların üstüne çıkamamış.bence artık bu tarzı daha ayrıntılarıyla ilgilenilmeli.çünkü hepsi birbirine benziyo.ilk dinlediğimde kurban zannettim.ama yinede bişeyler başarılmış.başarılar.
-
herkes biliyor ve gibi gibi'yi dinledim ama davul çok arkada olmuş gerçekten.ayrıca solistin sesi daha soft kalmış parçaya göre.ama kaliteli bir müzik olmuş başarılar
www.zenna.s5.com www.zenna.garaj.org
www.soundclick.com/zenna
-
İlk parçayı dinledim...Keşke demo albümünüzde daha çok şarkı olsaymış. Grup arkadaşım pearl çok doğru yorumlar yapmış ancak bi tek solistin sesinin çok soft olmasına katılmıyorum sadece 1-2 yerde detone olmuş...ev yapımı bi kayıt için çok kaliteli...electro gitaristi beğendim.
www.zenna.garaj.org
www.zenna.s5.com
www.soundclick.com/zenna
-
davul evet çok arka planda kalmış ve bazı senkoplarda gruba eşlik edememiş, artı gerçekten vokal....ne diyeyim..biraz daha kendini vererek söyleseymiş fena olmazmış.
gitarist arkadaş çok iyi, kendini tamamen olaya odaklayarak çalmış ki bu hissedilebiliyor.Baslar güzel, herşey güzel...
Birkaç kez dinlemek gerekir..ilk dinleyiş de biraz tatsız gelse de eminim birkaç dinleyişten sonra alışılacaktır.
gibi gibi çok klasik olmuş.yani senkoplar, davul ritmi.biraz kurban kokuyor..
Genel anlamda başarılı sayılır.Takdire değer bence.İleri demolarınızı, albümlerini bekliyorum.Ancak dediğim gibi, davulu da abartın kardeşim.kütür kütür davul çalsın albümde.vokal versin kendini iyice yaaa..İyisiniz..