Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Mat - Ev Yapımı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Mat - Ev Yapımı
  • ROE • 13 Aralık 2004 00:00 • #598171
    Bütün şarkıları dinledim gibi gibi ve herkes biliyor'u daha çok beğendim emeğe saygı göstermesini bilenlerdenim kimse yanlış anlamasın şahsım adına konuşuyorum ben başarılı bir çalışma olarak buldum kolay gelsin...
  • Single_FACTOR • 14 Aralık 2004 00:00 • #598172
    Gibi Gibi Coverları güzel olmuş,Kayıt kalitesi ve gitar tonlarını iyi kullanmışlar.Yosun şarkısı diğer şarkılara göre daha ön planda. Vokal hep aynı kalıpta ve oktavda söylediği için bana itici geldi,Genel sound ve konsepte bakarsak günümüzde aynı tarzı yapan aynı sounda sahip birçok grup olduğunu düşünürsek farklılık adına bence yapılmış olanı yeniden yapmışlar.
  • kaplumbaa • 15 Aralık 2004 00:00 • #598173
    güzel olmuş arkadaşların eline sağlık , illaki eleştiri yapmak gerekirse vokal çok önde gitarlar biraz geride kalmış derim ama bu da güzel olmasını engellemez. bir de gibi gibi de yeterrrrr cektiğiiimm de vokal biraz zorlamış ama oda düzelir. kolay gelsin.
  • dartanyandan • 15 Aralık 2004 00:00 • #598174
    tebrikler arkadaslar ama daha iyi bir vocal bu demoyu daha iyi yaparmıs bunun yanı sıra evde bundan daha iyi kayıt elde edilebilir mademki evde yaptınız daha özenli olunabilirmis bu konuda. alt yapılarda biraz daha kuvvetli olabilirmis şarkılar müsait bunu istiyor davullar cok arka planda tonlanmış buda sarkıların özellikle solo bölümlerindeki vurguları öldürüyor bass cok az o dolgunluk hissini vermiyor.......................
    başarılar...
  • apocalypse • 17 Aralık 2004 00:00 • #598175
    en bomba şarkı yosun olmuş, gitar soloları çok güzel oturmuş ve gitar vokal senkronları çok hoş. kısaca en çok gitarları beğendim :) keşke götür beni' nin sonu gerçek sax olsaymış.

ayrıca kim ne derse desin ne ev kayıtları gördük biz, bence bir çok stüdyo kaydındanda iyi olmuş kayıtlarınız, belki davullar biraz daha ön planda olabilirmiş o kadar, tebrikler.

genel yorum olarak vokalin biraz daha kendini vererek söylemesi gerekiyor denmiş, bir anlamda buna katılıyorum, insan dinlerken vokalden bir iki numara bekliyor, ama bence bir süre sonra daha iyi olacaktır.

herkes biliyor belki biraz diğerlerine kıyasla gölgede kalan parça olmuş, diğerleri daha çok hoşuma gitti. ayrıca yosunu playlistte bi kaç kez döndürdüm haberiniz olsun :) özelliklede ortadan itibaren solo molo sonları felan çok çok iyi, keşke pat diye bitmeseymiş diyor insan :)

başarılar arkadaşlar..
  • bilgehan • 17 Aralık 2004 00:00 • #598176
    Merhaba arkadaşlar grubunuzdan bi haberdardım ama şimdi dinledim haliyle iyi bulduğumu söylemeliyim, eleştiri yazmak istemiyorum eleştiren adamlarıda sevmem; çünkü insanlar genelde neye dayanarak bilmiyorum ama hep bi demo dinlediklerinde albüm kayıtlarıyla kıyaslarlar bence bu saçmalık şimdilik elinizden bu kadarı gelmiş ilerde daha iyisini yaparsınız umarım yılmayın ve devam edin aa vocali arkaya atsanız, abi vocal niye arkada derler. herneyse bildiğinizden şaşmayın ve grubun albümü için en kısa sürede ulaşılmazı oynayan işin üstatlarına ulaşın ve onlara ruhlarınızı sergileyin!
    ASES grubu adına size başarılar diliyorum!
  • Wish_Master • 18 Aralık 2004 00:00 • #598177
    gusel arkadaslar helal ossun ama daha iyi vokal olabilirdi
  • Nofx • 18 Aralık 2004 00:00 • #598178
    Herkez biliyor şarkısını dinledim..ŞArkı genel hatlarıyla güzel olmuş ama bana fazla popumsu geldi..!Millet vokale bok atmış ama diğer dinlediğim demolardaki vokallere göre fazla bile iyi.Sonuçta bu bir demo bu kadar fazla şey beklemek yanlıştır..
  • dEppİŞikK • 18 Aralık 2004 00:00 • #598179
    arkadaşlar harbi süper olmuş bence inşallah allah bizim gruba da (adı İHTİYAR HEYETİ [İh]) demosu yakında burda olur hadi hayırlısı
  • TANSELUS • 19 Aralık 2004 00:00 • #598180
    müzisyenlerin bir yandan da edebiyatla beslenmesi gerektiğinin güzel bir kanıtı olmuş çalışmanız...şarkı sözleri çok sıradan...gitarcınız gayet başarılı demo biraz onun gitar şovuna dönüşmüş sololar şarkılarınız için çok ağır kaçmış birazcık..tam bir glam rock havası var..onun dışında kendi bestelerinizle uğraşıyor olmanız takdir edilesi bir durum..kolay gelsin çalışmalarınızda..coverınız da gayet güzel olmuş unutmadan..