Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Mat - Ev Yapımı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Mat - Ev Yapımı
  • ketcap0 • 19 Aralık 2004 00:00 • #598181
    çok çok güzel olmuş arkadaşlar mükemmel bi ew kayıdı... başarılar
    grup PİİZ
  • beverly • 20 Aralık 2004 00:00 • #598182
    Demoyu ilk dinleyenlerden biri olarak.Hangi aşamalarda ne gibi sorunlarla karşılaşılıp bu işi başardıklarını görmek beni de motive etti.(Aslında bunları ben sorun olarak görüp sürekli soru sormuş olsam da Fatih'in her zaman güzel bir cevabı olmuştur çözmek te hiç zorlandığını görmedim)

Bestelerden en çok Yosun ve Götür Beni ilgimi çekiyor.Cover da oldukça başarılı ama bu beyinlerin buna ihtiyacı yok:)
    Renk katmış yine de...

"MAT" bu demoyla özellikle bir müzisyenin sahip olması gereken en önemli 2 etkeni fazlasıyla taşıdıklarını göstermiş oldu.
    Ruh ve Bilgi.

Son olarak bundan çok eminim ki 2005 yılı içinde büyük kitlelere ulaşacaklardır..(demo şimdilik ileriye dönük küçük bir adım sadece)

Başarılar...
  • imago • 21 Aralık 2004 00:00 • #598183
    selam,ancak herkes biliyoru dinlemeye vakit bulabildim ve bu şarkı diğerlerinide dinlemem için bir sebep oldu,zamanım olunca onlarıda dinliycem.Şarkıyı eğlendirici buldum bu sizin vermek istediğiniz duygumuydu bilmiyorum,ama iyisiniz işte ne diyeyim
  • epi • 22 Aralık 2004 00:00 • #598184
    Selam,

Düşüncelerinizi rahatça yazmanız için yorumlara cevap vermiyoruz ama yorumlarınızı takip ediyoruz, olumlu veya olumsuz eleştiride bulunan herkese teşekkür ederiz.

Haberle ilgili ufak bir not düşeceğim, eğer dosyalara linkler çalışmazsa şarkıları indirmek için sağ tıklamak yerine linklere basınca açılan sayfadan şarkılar bölümüne gidebilirsiniz. Dosyaları transfer limiti daha yüksek bir servera aktarıyoruz o yüzden direkt linkler çalışmayabilir ama bizim sayfamız www.matonline.net üzerinden şarkılara ulaşabilirsiniz.
  • psychotron_13 • 24 Aralık 2004 00:00 • #598185
    :)))))demonusu dinledim yosun sarkisi gercekten cok hos olmus tebrikler... basarilarinizin devamini dilerim
  • epi • 13 Ocak 2005 00:00 • #598186
    Tekrar selam

Demomuzdaki Herkes Biliyor adlı şarkımızın bir karma albüm projesinde yer alması için anlaşmaya vardık, şarkının stüdyo kaydı tamamlandı. Albümün ne zaman piyasaya çıkacağı albümde yer alan diğer sanatçıların kayıtlarının ne zaman tamamlanacağına bağlı.

MP3 bölümünde güncelleme :

Herkes Biliyor'un canlı davul kayıtları yapıldı, Stüdyo Virüs'te ses teknisyeni Martin Cru Spencer tarafından tamamlanan stüdyo kaydı MP3 bölümüne eklendi, diğer üç şarkının equalizer düzeninde ufak düzeltmeler yapıldı.

İndirmek için:
    http://www.matonline.net/demo.htm

Görüşmek üzere
  • epi • 16 Şubat 2005 00:00 • #598187
    Şarkıların tonlaması 14 şubatta tamamen elden geçirildi. Genel tonlar daha temiz ve canlı bir hal alırken özellikle bas gitarın tonu ciddi anlamda değişti.
    Şarkıları aynı adreslerden indirebilirsiniz...
  • epi • 26 Şubat 2005 00:00 • #598188
    Selams,

Demodaki şarkıların tonlamaları 24 Şubatta bir kez daha elden geçirildi, özellikle vokal tonlaması ciddi bir değişime uğradı. 25 Şubatta ufak düzeltmeler yapıldı. Sabırla her seferinde yeni kaydı çekip yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Vokalle ilgili yorumlarıyla bize yön gösteren arkadaşlara tekrar teşekkürler.
  • sft • 11 Mart 2005 00:00 • #598189
    demonuzu yeni dinleme fırsatım oldu. öncelikle başarılar dilerim. müzik tarzınız bana çok yakın olmasa da kayıtlar bence çok çok başarılı olmuş tonlar özellikle de bas soundu çok iyi. müziğe belki de vermek istediğinizden daha fazla bi enerji katmış başarılarınızın devamını dilerim son olarak kayıtları yaptığınız stüdyo hangisi paylaşırsanız çok sevinirim
  • epi • 12 Mart 2005 00:00 • #598190
    Selamlar,
    Kaydı tamamen kendi ekipmanımızla yaptık, tonlamaları ve mixajını da kendimiz yaptık. Beğendiğine sevindim.