-
bu kadar para verilir mi yaf yazık...hemde yılbaşı için...hemde her zaman dinleyebileceğiniz gruplar için...boşşşverr
-
ya ben mi yanlış oluyorum yoksa 120 miyon mu yazıyo ?
-
zephyr e katılıyorum deli para valla o paraya ben offspringi evime getiririm beaa birde house party akabinde parkormanı basarım grupla ...eleniriz it gibi koparız hapların eşliğinde birde alayına kırmızı don giydiririz olur biter...
-
sadece MFÖ dinleyip olay mahalinden acilen uzaklaşmak gerek..
...
-
120 milyon mu...bu kadar parayı vercem,sadece 1 içki içicem. saçmalık...
-
Ezik bir organizasyon!
İnsanlar festivallere ve konserlere gittikçe fiyatları arttırıyorlar! Kimse gitmezse o fiyatlar düşer. O yüzden gitmeyelim!
En ucuz bilet 66 milyon liraymış! Yuh be! Bir yerli içki dahil diye de yazmışlar bir de utanmadan! Terbiyesiz adamlar ya! Bu organizasyonları yapanlar utansınlar kendilerinden. Yılbaşına da ayarlayamamışlar, 30'unda yapıyorlar. Tabii, herkesin işi gücü yok, yılbaşından bir gün önce ellerindeki bütün maaşlarını iki üç yerli grubun çalacağı festivale verecekler, yılbaşında da kös kös evlerinde oturacaklar, değil mi?!?!!
Bu sözde 'festival'e giden salaktır bence!
GRR!! :((
(aman kaçırmayalım da ilk 1000 kombine biletten birini alabilelim, yoksa 10 milyon fazla vericez! Aaaa!)
-
hahah cok iyi ya...bu partye gidenleri tebrik etmek lazım..rockn coke organizasyonuna pahalı dendi ama bu fiyatta nedir?hele hepside yerli gurupsa?
-
hahahhaa sadece gülüyorum ya bu fiyat ne üstelik ceza falan rock dinliyoruz biz rap değil :D hahaha niye böyle rock konserlerine 1 2 tane rapper serpiştirirler anlamam ya dahamı iyi prim yapıyo acaba :D puhahaha biraz daha iyi düşünülmeli konser organizasyonlarında bence
-
Yazık ulan resmen milleti salak yerine koyuyorlar bee!!
ÇÜŞŞŞ BEE!!Lan geçen sene Rock The Nations'a gittim!Dio'yu Opeth'i,Kreator'u vs dinledim! 45 Milyon verdim!
Dalgamı geçiyolar lan bunlar bizimle??!?
66 milyon bee.Birde utanmadan ilk içki bizden yazmışlar!!!
TUUUUU lan suratınıza!AYIP AYIP!!
-
parkorman bu işi bilmiyo, fiyat konusunda gerçekten beceriksizler... bu olay daha evvelde aynı mekanda sayısız tekrar edilmişti.. ;) hayatta o kadar para verilmez..