Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock The Park 2005 @ Parkorman - Maslak - İstanbul

• P_E_N_A • 19 Aralık 2004 00:00 • #598351
    madem işini iyi yapanlar onlar, o zaman sırf para için rockçuların yanında ezik ezik dolaşmasınlar, gidip bi RAP midir HİPHOP mudur müzikten yoksun tarzlarını alıp kendilerine bi festival düzenlesinler.. fiyatı 2 ytl yapıp bütün içkileri bedava yapsınlar ki bi kaç kişi gelsin ok mu canıım
  • P_E_N_A • 19 Aralık 2004 00:00 • #598352
    rapçi felanda değil bunların hepsi POPcu, allahın popçuları
  • Ktulu • 19 Aralık 2004 00:00 • #598353
    Boss, bak ettin mi bilmiyorum ama bu bi "Rock" konseri. Biz bi YardımlaşaROCK adında bir yardım organizasyonu/konseri düzenlemiştik ki 100 kere düşünüldü bir alternatif rock grubu da çıksa mı diye? :)

Bırakın ya... Sen rap konserine Amon Amarth gelsin ister misin? (İsveçli İzbandut gibi herifler, bellerine kadar saçları hayvan gibi sallıyolar falan... Death Metal çalınsa bi rap konserinde? Ben olsam organizatörlerin a.q'dum) Aynen biz de konserlerine rapçilerin gelmesini istemiyoruz. İsteseydik zaten bu kadar insan bu yazıları yazmazdı.

Yiaa, 5YTL'lik bir "YARDIM" konserine bile gelmeyen adam buna giderse ben o adamı insanîyet namına "hayvan" ilan ederim.
  • Yiaa • 19 Aralık 2004 00:00 • #598354
    Yiaa, 5YTL'lik bir "YARDIM" konserine bile gelmeyen adam buna giderse ben o adamı insanîyet namına "hayvan" ilan ederim.

RockFest'lerde Rap(ci)'ler dışarı !!!
  • ChoseN • 19 Aralık 2004 00:00 • #598355
    Böyle bilinçli rockçıları bi arada görmek ne güzel!

manyak_666: "rock festivaline rapçi serpiştirmek" demiş :)) çok komik, çok güldüm, harbiden saçma bi ayrıntı değil mi? ama nedense hepsinde yapıyorlar. İşte bu yüzden diyorum ya, organizasyon ezik ötesi! konserlerin hepsi bedava olsa belki izlerim ama bir kuruş vermem yani. mor ve ötesiymiş, vs. onlar grup mu ya, rockçı mı takılıyorlar? 'alternatif' diyorlar. O ne öyle 'aperatif' gibi... neyse!

terbiyesiz heriflere karşı da sessiz kalmayalım ama! tepkimizi koyalım derim. nerede bunların web sitesi, e-posta adresleri hıı?

yol açın!

(Ha bu arada Garaj'ı tebrik ederim, 'böyle' alnından öperim Türkçemizi doğru kullanmaya verdiği önemden dolayı! Heh heh.. böö)
  • ChoseN • 19 Aralık 2004 00:00 • #598356
  • P_E_N_A • 19 Aralık 2004 00:00 • #598357
    bırakın arkadaşlar b denyo organizasyon hakkında konuşmaya bile değmez, bi de tutmuş hala şu rapçileri savunuyolar var ya deli oluyorum kardeşim, kalkın gidin burdan yaa gidin, ölün hepiniz bütün rapçiler rockcuların arasında işiniz olmasın sizin yaa bi kerede kendi başınıza bi b.k becerin, yook ama nerde nerde bi rock konseri orda 2-3 tane rapçi, iki kelimeyi yanyana getirip hızlı okuma yarışması yaparken ortaya çıkmış olmalı bu rap midir nedir,rockdan başkası fasa fiso, bi daha buraya rapçiler bişi yazmasın bu organizasyon kötülenmek zorunda çünkü KÖTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
  • dıpdıp • 20 Aralık 2004 00:00 • #598358
    ula g1dd1n de eben1z sass1n 1ay boyunca , ula yerl1 1ck1 ver1olarya muzeye kald1r1r1m ben onu m1na goyam 120ytl cik peh
  • altugaa • 20 Aralık 2004 00:00 • #598359
    eleştirilerin çoğun da kötü üsluplar kullanılması haricin de hepsine katılıyorum.. Sanırım organizatörlerin Rock ile alakası yok kafalarına göre bulabildikleri grupları tıkıştırmışlar buraya. Bence böyle bir organizasyon da ince eleyip sık dokumak lazım derim. Bir bilene de danışılmalı..
  • P_E_N_A • 20 Aralık 2004 00:00 • #598360
    ben buraya çok yorum yazdım yaa, buranın bekçisi kaldırcak yine üyeliğimi ama neyse, şunu söylemek istiyorum arkadaşlar : bbbbrrrrrrbbsssssssssssss ağır ol yeeenim naaaptın s.çtın organizasyonun içine, bu paraya benim koyun sürüsü 3 yıl yaşar yauw