-
NEDEN BÜTÜN ETKİNLİKLER İSTANBULDAAAAAAAAAAA????
-
Yahu bu adamlar ne çabuk sanatçı oldu.. Ben Ritchie Blackmore konserine bile o kadar para vermedim.
-
wampirella, 120 milyonu buldun da yol parasını mı dert ediyosun? :)
-
allah akıl fikir versin...!
-
ulan hepinize helal olsun gerçekten dogru teşhis doğru karar gidenin ..mına koyim (arada eziklerde yorum da yapmış ama olsun..) neden korkuyorum biliyormusunuz rock müzik yapıyorum diye ortaya çıkan belli başlı grupların hayranlarına öküz gibi bilet f,yatı koyarak seyrettirilmemesi ayrıca bu grupları sırf popüler ültürn bir parçası oldugu için seyretmeye gidenler bu grupların sadece birkaç parçasını biilen ''baba ya yıl başında maslak park ormandaydık'' demek için oraya giden zihniyetleri zü..keyim..
bu fiyata bir şişe olmeca verseler gittmem o zübüklerle
bu yorumlara rağmen o raya giden çok olur rock elden gidiyyyyyyyyyoooooooooo
sesiniz çıksınnnnnnnnnnn..
-
biletler çok pahalı gerçekten değmez o paraya ama 3 tane bileti beleşe bulmuş bir adam olarak parkormana gidicem diğerlerinide orda satıp kendime güzel bir gün yaşatıcam:)mutlu yıllar...
-
bu ne yaaa eskiden ahmet san yaparıd bu organizasyonları biletx biletleri deli paraya satıyo.. ve cok ta unlu kimseler değil bunlar.. zaten bu grup ve veya sanatcıları kotulemiyorum ama ünv.lerimizde görüyoruz.. şöyle yurt dışından gelenlerin fazla olmasını diliyorum... yanlış düşünüyorsam düzeltin arkadaşlar..
-
yaw nedir bu kardeşim her alanda birileri birilerini istemiyo müslüman hırıstiyanla yan yana olmayı sevmez rock çular hipop cuları istemez neden be hacı adamlar olsunlar ama evet senden geriye çok bişe kalmıyo artık yeni nesil çocukları hipop dinliyo bırakalım hepsinin yerini huzuru ve mutlulugu getiren caz ve blues alsın we kimse kimseyle sorun yaşamasın (saçınla oynama)