-
emred :)
-
Plover nick li kardeşimi En samimi duygularımla destekliyorum ve tek başına tüm burdaki götik (pardon gothic dicektim) tiplemelerle baş edişini keyifle izliyorum;)
-
Evde ''napsam napsam'' diye dusunup ardindan kendini sanal alemde bir bilgi irfan sahibiymiscesine oraya buraya satasarak ve elestri kategorisine sokulmuycaklar yazilar yazarak kuculten insanlardan internet hicbir zaman arinmayacak sanirim...
Akher10 PLover da Gothic Kultuırunu ve Gothic Metali destekleyen ve bu tarz partiler duzenleyen bir insan bizle bir savas vermiyor kendisi.Bu yazini heyecanina bagliyorum.
-
internette değişik nickler alıp kendini destekleyen(hesapta) ve değişik kimlikleriyle savaşmaya çalışan klavye delikanlıları çok oldu bu zaman kadar, çok da olmaya devam edecek. aferim size, bu şekilde devam edin. ben de burdaki gibi underground metal gruplarını desteklemeye devam edeceğim. içlerinden gelen müziği piyasadaki saçma sapan bir sürü adama rağmen yapmaya çalışıyorlar ve birkaç yıl önce," bursa'da ruj sürerken beni fırıncılar kovaladı, elle taciz ettiler, kız zanediyorlar hep beni, ayy ben çok gotiğim, vampirim ben vampir." tarzı özenti adamların bok atmaya çalışmasıyla kimsenin de yolunu değiştireceğini düşünmüyorum. ama ortamda biraz daha saçmalanırsa asıl bildiğim başka şeyler de açıklanır ki, o zaman birileri acıyı sızıyı daha fazla sever, maymun olmaanın dayanılmaz acısını.....
-
:P
-
Allam ya al sana bi götic daha.Güzel kardeşim ev dışında ne yaptıgımı cidden merak ediosan ya da sadece azından başka şeyleride konuşturabiliosan(örnegin bir enstuman) buyrun taxim hayal kahvesine gelin bi biramı için bu konuyuda orda tartışalım arada benide sahnede izleme fırsatı bulursun(Soul Stuff'tan Gürcan)
-
AKHAR10 SEnin gibi basit insanlarinda muzik camiasinda olmasi aci verici.İste herkeze örnek olsun.Kendi camianindak insan bile destek olmuyorsa sana ne olsunki atik...
Bir muzisyenin diger arkadaslarina köstek olmasi basitlikden,kültürsüzlükten ve kibirden öteye gidemez...
Gothic,Black,Rock,Arebesk,Pop... Ne olursa olsun herseyden önce ayni sektöerde bulundugun insana saygi duy.. Destek olmuyorsanda saygi duy! yazik...
-
Gidilmeli....!! Köstek olanlar yazılar yazacaklarına gelmesinler mümkünse...
Gothic gecede görüşmek üzere!!!!....
-
Güzel bir organizasyon olacak gibi... orda olmak destek vermek lazım.
-