Gittim, gördüm, geldim ve ilk yorum benden olsun dedim. =)
Öncelikle bize bu güzel saatleri yaşatan AgorA grubunun bassist'i Çetin'e teşekkür ediyorum.
Çetin : Abi o bass gitarına her dokunduğunda ben böğrümda hissettim sesleri. Sağol herşey için..
Melih : Klavye ile şarkılara verdiğin atmosfer çok iyiydi.
Şeyda : Kelimeler yetmiyor, süfer güzel bir ses :)
Oya: İlk şarkıdan sonra kayboldun göremedim seni ama sensiz bir Witness The Begin düşünemiyorum
Kıvanç : Abi ağlıcaktım o yeni yaptığınız şarkıda bir insan bu kadar mı duygularını katarak söyler o şarkıyı. Sesine sağlık..
İsa : Yukarda bahsettiğim şarkıyı senin bestelediğin söyleniyor. :) Çaldığın gitarın hakkını veriyorsun abi tek kelimeyle.
Mehmet: Biraz arkada kaldın ama senin çaldığın gitarı duymadık değil. İsa gibi sende çaldığın gitarın hakkını vererek çaldın.
Sezay : İlk 2 şarkıda baterinin sesi çok geldi ayarlayamadılar sanırım ama sonradan düzelttiler. Diğer Agora elemanları gibi sende bu gece iyiydin.
Gönül: Sana diğerlerine ettiğim teşekkürden biraz daha fazla teşekkür edicem :) Öncelikle dün bana verdiğin sözü tutup iyi çaldığın için. Sonra bedava AgorA t-shirt'ü vereceğin için :P Babana teşekkür etmek istedim ama korktum :) Whisper Of A Painful Love ve yeni şarkınızın peşpeşe çalması sonucu eşşek gibi belim ağrırken ayağa kalktım. Herşey için sağolun. AgorA basamakları tek tek çıkıyor. Önce EP, sonra konserler çok yol aldınız. Ama önünüzde bir o kadar daha yolunuz var. Umarım başarılı olursunuz.
Bloody Blossom 2 şarkınızı dinledim ve açık konuşmak gerekirse AgorA'dan aldığım tadı sizden alamadım. Bu sizin için yıkıcı değil bence yapıcı olmalı. Sahne olayınız iyi ama birazda şarkılara ağırlık verilmeli.
Gerçi siz beni kaale almayın. Öyle konuşurum ben.
Sonuç olarak AgorA gecenin ateşleyici grubuydu. Sahnede ve sahneden indikten sonrada milletin öne gitme korkusunu geçirmelerini sağlayan gruptu. Sırf bu yüzden İsa headbang yaparken adama bi görüşürüz bile diyemedim. Her iki grubada gidecekleri yollarda başarılar diliyorum.
Muhtesem bir geceydi bence... İnsanlar Gothic metale doydu... Ve herseyden önemlisi ayni gunde 5 konser olamasina ragmen Gothic dinleyicisinin destegini görduk...! bu bile yeterli idi bizim icin!