Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Akira Jimbo @ Babylon - Tünel - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Akira Jimbo @ Babylon - Tünel - İstanbul
  • SydBarrett • 18 Nisan 2005 00:00 • #603558
    bu sitede portnoyu ilah yapan amma insan var be!
    portnoy ki dünün çocuğu..bu japonmudur çinlimidir nedir ben tanımıyorum dinlemedim bile..öncelikle bi Ringo Starr,Terry Bozzio,Dennis Chambers gibi adamları tanıyalım iyice sonra ilah kelimesini kullanalım lütfen! (ha bu arada bu arkadaşa gidilir maksat profesyonel birini dinlemek gelmiş okadar)
  • hendrix_seb • 18 Nisan 2005 00:00 • #603559
    off akira sakurai dennis falan bnlar manyak adamlar..
  • Trouble • 18 Nisan 2005 00:00 • #603560
    Görünen o ki bazı arkadaşlarımız doğal olarak bazı davulcuların fanatiği aynı benim gibi bende Dennis Chambers derim ..Ama diğerlerinide severim Gene Krupa Buddy Weckl..herne olursa olsun birşeyler kapmak adına gidilmeli Dennis baba Mike Stern le geldiğinde clinic mlinic yoktu ama bir dünya Dennis hastası insan orayı doldurmuştu.herneyse ne kısacası böyle organizasyonların devamının gelmesi şart artık Türkiyenin 3. dünya ülkesi konumundan çıkması bence bu tip olaylarada bağlı .kıvılcım müzikte bi ara portnoyu getirtmeyi düşünüyordu önümüzdeki mayıs ayında ama deli fiyat çektiğini sölemişlerdi...bence gidilir seyredilir sonrada saçma sapan davul solosunu bile dinlemediğimiz görmediğimiz o grubun yok bu grubun davulcularınıda gözünde büyütenlere iyi bir ders olur düşüncesindeyim..saygılar.......
  • cezci • 19 Nisan 2005 00:00 • #603562
    abi bi kere adamın albümleri falanda süper böyle davul albümü yapmıyo süper müzik yapıyo yani.ayrıca izleyin her hangi bi videosunda aşırı güzel çalar.
  • unplayed1 • 19 Nisan 2005 00:00 • #603563
    Müziğin bir yarış olmadığını ve her müzisyenin başka bir müzisyenle kıyaslanmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü müzikle derinlemesine uğraşan herkesin kendine has bir özelliği vardır mutlaka.Bu özelliği belki ortaya çıkmıştır belkide hala gelişimini tamamlamaktadır müziyen.Bu gerek davulcu,gerek gitarist vs. olsun..Heleki Müzikte en diye birşey hiç yoktur.Yok o onu ikiye katlar,yok bu manyak,yok adam bitirmiş....Hele bu adam bitirmiş lafı müzikle tamamen bağdaşmıyan bi laf bence...Müzikte herşey gibi hergün evrimleşmektedir.Akira jimbo kendi stilini oturtmuş,dünya standartlarında bi davulcudur.Beğenen dinler,beğenmeyenin de sevmediğini söylemeye hakkı vardır ancak hakaret etmeksizin yahut kötülemeksizin ve ortaya sebebini sunarak olmalıdır bu bence...Bence Türkiye'de müziğin gelişememesinin en büyük nedenide budur zannımca.Herkes birilerini ilah olarak gördükçe ve bunu tartıştıkça,kendi gelişimlerini tamamlayamamaktadırlar ve bu yüzden Türkiye'den dünyaca tanınan müzisyenler az çıkmaktadır.Kısacası önce neyi neden tartıştığımıza bakmalı ve düşünmeksizin konuşmanın herzaman herşeyden daha kolay olduğu bu ülkede öncelikle kendi yaptığımız işlere bakmalı,ne ve kim olduğumuzu bilmeli sonra yapılan işlere laf etme hakkını kendimizde bulmalıyız.....
  • kidd • 20 Nisan 2005 00:00 • #603564
    dave wackle
  • baranthalas • 20 Nisan 2005 00:00 • #603565
    bonzo gibisi var mıdır be :D
  • argun • 21 Nisan 2005 00:00 • #603566
    Ne kadar çok balta var şu türkiyede ya!!!! Karşılaştırmayın artık adamları be yeter!!!! Biraz başka şeylerle de uğraşın da olgunlaşsın ruhlarınız.Yok şu daha iyi çalar yok bu daha iyi bilmemne yok elektronikmiş - zart zort. Haddinizi aşmayın VİRTÜÖZLÜK MÜZİK İÇİN YETERLİ DEĞİLDİR!!! Ama siz bunu farkedene kadar ölürsünüz.
  • onfile • 21 Nisan 2005 00:00 • #603567
    gidin izleyin feyz alın kendiniz yaratın ve çalın ufkunuzu genişletir sonuçta aman aman bi para değil on milyon herkezin verebileceği bir mebla tahminimce ben davulla uğraşmıyorum ama güzel şeyler çıkabilir
  • Layne_Staley • 21 Nisan 2005 00:00 • #603568
    gel gör ki ne buddy rich olur bu adam ne de denis chambers, ama iyi adamdır, izlenmeli derim... zevk almak başka şey yetenek kavgasına girmek başka birşey...

yalnız bir gerçek var ki bu adamlar çıkıp da hiçbir zaman ben daha iyi çalıyorum demiyor, işte böyle forumlardaki adamlara kalıyor onların yapmadığı bişey yarışını onlar adına yapmak...

bence susun ve müziğe izin verin...