Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Akira Jimbo @ Babylon - Tünel - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Akira Jimbo @ Babylon - Tünel - İstanbul
  • Arikanu • 16 Mayıs 2005 00:00 • #603583
    ben adamı çok önceden beri izliyorum sen kafanı takma...
  • Bealtaine • 18 Mayıs 2005 00:00 • #603584
    Evet gene bir profesyonel ve gene türkler !!! Hadi iyi müzikten anlamıyorsunuz, hadi kaliteden haberiniz yok, hadi popülist müzik pazarı tarafından emziriliyorsunuz, hadi cahil ve cehaletinden bir haber dolaşıyorsunuz, hadi bir tokatlık canınız var da poz kesiyorsunuz da eğer gerçeklere dalaşırsanız siz yalan olursunuz benden söylemesi. Bir profesyonel var, gerçekten bir şeyler yapıyor bu adam, sizin anlamanız umurunda bile değil, benim de değil, ancak laubali, bilinçsiz laflar atıp tutmayı kendine alışkanlık haline getirmiş ve bilerek veya bilmeyerek "sanat" a zarar veren mahlukatlara karşı sanatın askerliğini yapası geliyor bizlerin !! Gidin ska felan dinleyin, gülben ergenin frikiklerini takip edin, içip coşun eğlenin, gençliğinizi yaşayın ama bulaşmayın arkadaşım sanata sanatçıya, ahkam kesmeyin oturduğunuz yerden. Bu evrende hala gerçek birşeyler için çırpınanlar var, parazitlik yapmayın. İyi müzik göreceli değildir. Kötü kötüdür ve her topalın bir kör alıcısı vardır... Körseniz, susun !
  • baranthalas • 18 Mayıs 2005 00:00 • #603585
    bizim türklere göre 3 davulcu vardır yer yüzünde..lars dave ve mike..3 ünü birbiriyle çarpsan bu adam etmez muhtemelen çok iyi bilmiyorum sadece 1 tane kalitesz videosu var bende
  • -rahatsiz- • 18 Mayıs 2005 00:00 • #603586
    en iyi benim
  • FranticDrummer • 20 Mayıs 2005 00:00 • #603587
    harbiden rahatsız...
  • unplayed1 • 21 Mayıs 2005 00:00 • #603589
    Bir müzisyenin olması gerektiği gibi bilgili,görgülü,espirili,mütevazi,sempatik ve acayip hümanist bir insanla çok güzel bir cuma günü geçirdik..Beni üzense çok az kişinin gelmiş olmasıydı workshop'a.Bu fiyata böyle kaliteli müzisyenler geliyor Türkiye'ye ve soru sorup,muhabbet edip,adamın eserlerini dinliyorsun...Bravo Senkop Müzik... Bu aktivitelerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Ama keşke Billy Sheehan'daki gibi bir kalabalık olsaydıda Türk müzisyeni böyle utanmasaydı bir avuç insanla.En fazla 50 bilemedin 60 kişi vardı.Düşünün ki duyan 6,7 tane İspanyol turist bile workshop'ı izlemeye gelmişti ,bizim insanımızsa böyle güzel bir organizasyona katılmak yerine,kayıtsız kalmakla yetindi ..Çok ama çok üzücü bu bence Türk müzisyeni için....Ellerine,ayaklarına sağlık Akiro Jimbo iyiki geldin umarız yine gelirsin...Bu sefer biz utandık ve çaldıklarınla kendimizden geçtik ama umarım birdahaki gelişinde Türk seyircisi seni utandırır ve bu seferde sen gördüğün kalabalık karşısında kendinden geçersin.....
  • baranthalas • 21 Mayıs 2005 00:00 • #603590
    sınav stressinden unuttum workshop u allah belamı versin..