Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Akira Jimbo @ Babylon - Tünel - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Akira Jimbo @ Babylon - Tünel - İstanbul
  • primarycat • 21 Nisan 2005 00:00 • #603573
    ya biraz olsun müzik için konuşun lütfen...ne bu cahil cahil..futbol takımımı tutuyorsunuz ya?? müziğini eleştirebilirsiniz dinleyici olarak ama bu karşılaştırmalar tam bir cehalet göstergesi....neyse fiyat gayet iyi.... adamın tarzıda hoş gidilip görülmesi gerekiyor..
  • yavuzküçükyıld • 22 Nisan 2005 00:00 • #603574
    Sevgili genç arkadaşlar,
    Birilerini eleştirirken "Kedi uzanamadığı ciğere mundar der" tarzı davranışta bulunmayın.
    Elin adamı dediğiniz bu davulcu iki el-iki ayağı nasıl güzel kullanıyor ve melodik şeylerle süslüyor, bunu karalamak hiçbirinize düşmez. Elektronik kısımlarını belki beğenmezsiniz ama o da şirketi hesabına bu gösterileri yapmak zorunda. Ayrıca, favoriniz başka bir teknik davulcu olabilir ama sakın ukelalık etmeyin: Adam felaket davulcu, hepimizi davul niyetine çalar, sol ayağıyla da istediği clave'yi yapar. Çalışmış, becermiş, meraklılara da sadece 10 YTL'ye sorulu-cevaplı programa geliyor.
    Getirenler sağolsun.
    Umarım daha başkalarını da böyle fiyata getirenler olur.
    Sevgiler,
    Y.K.Y.
  • Altu • 25 Nisan 2005 00:00 • #603575
    önce kim olduğunuzu bilip sonra insanları eleştirmeyi ve bir de verdiğiniz para kadar konuşmayı bilelim lütfen..
    10 YTL...10 YTL veripte o konsere gitmek; kimseye o adamı yerme hakkını vermez.."sen kimsin" diye sorarlar adama :)
    izleyip görelim, çok eğleneceğimden eminim..

bu arada 4 uzvu farklı kullanmak; 4 uzvunu tempolu çalıştırmakla aynı şey değildir..bu farkı bilmek gerek..
  • liveShit • 25 Nisan 2005 00:00 • #603576
    Supreme drumming
  • FranticDrummer • 13 Mayıs 2005 00:00 • #603577
    eğer bu adam resimdeki davulları kullanıyosa ben 20 mayısta ordayım
  • FranticDrummer • 13 Mayıs 2005 00:00 • #603578
    şimdi videosunu indirdim drummer world dan. ağzım açık şuan.Ben davul filan çalmıyorum ya ,bırakıyorum ben.Birde mike portnoy filan diolardı birileri.Ne efendim mike portnoymu .M(UUUHAAAAAAHAHA.Bu adam hepsinin toplamını 2 ile çarpar 5 e böler.Çıkan sonucuda taattütlü posta pullu mektup zarfıylan ellerine verir.İzleyin görün...
  • FranticDrummer • 13 Mayıs 2005 00:00 • #603579
    ya allaım ya.Hem .ötünden ter akıyo hemde sırıtıyo hiç bişe yokmuş gibi.Ben bu adamı öldürürüm.
  • FranticDrummer • 14 Mayıs 2005 00:00 • #603580
    Artık yeni idolum olan şahıs...
  • Arikanu • 16 Mayıs 2005 00:00 • #603581
    4 uzuv 4 uzuv...kardeşler bütün iyi bateristler 4 uzuvunu ayrı ayrı kullanıyor...baterist die geçinmeden önce lütfen bişeyler öğrenelim önce...bende 7 senedir çalıyorum ve burdaki bazı eleştirilere şiddetle karşı çıkıyorum...
  • FranticDrummer • 16 Mayıs 2005 00:00 • #603582
    ya sen bi adamın drummer world daki videosunu indir.Alttaki arkadaşın 4 uzuv derken neyi kastettiğini anlarsın...