-
ya biraz olsun müzik için konuşun lütfen...ne bu cahil cahil..futbol takımımı tutuyorsunuz ya?? müziğini eleştirebilirsiniz dinleyici olarak ama bu karşılaştırmalar tam bir cehalet göstergesi....neyse fiyat gayet iyi.... adamın tarzıda hoş gidilip görülmesi gerekiyor..
-
Sevgili genç arkadaşlar,
Birilerini eleştirirken "Kedi uzanamadığı ciğere mundar der" tarzı davranışta bulunmayın.
Elin adamı dediğiniz bu davulcu iki el-iki ayağı nasıl güzel kullanıyor ve melodik şeylerle süslüyor, bunu karalamak hiçbirinize düşmez. Elektronik kısımlarını belki beğenmezsiniz ama o da şirketi hesabına bu gösterileri yapmak zorunda. Ayrıca, favoriniz başka bir teknik davulcu olabilir ama sakın ukelalık etmeyin: Adam felaket davulcu, hepimizi davul niyetine çalar, sol ayağıyla da istediği clave'yi yapar. Çalışmış, becermiş, meraklılara da sadece 10 YTL'ye sorulu-cevaplı programa geliyor.
Getirenler sağolsun.
Umarım daha başkalarını da böyle fiyata getirenler olur.
Sevgiler,
Y.K.Y.
-
önce kim olduğunuzu bilip sonra insanları eleştirmeyi ve bir de verdiğiniz para kadar konuşmayı bilelim lütfen..
10 YTL...10 YTL veripte o konsere gitmek; kimseye o adamı yerme hakkını vermez.."sen kimsin" diye sorarlar adama :)
izleyip görelim, çok eğleneceğimden eminim..
bu arada 4 uzvu farklı kullanmak; 4 uzvunu tempolu çalıştırmakla aynı şey değildir..bu farkı bilmek gerek..
-
Supreme drumming
-
eğer bu adam resimdeki davulları kullanıyosa ben 20 mayısta ordayım
-
şimdi videosunu indirdim drummer world dan. ağzım açık şuan.Ben davul filan çalmıyorum ya ,bırakıyorum ben.Birde mike portnoy filan diolardı birileri.Ne efendim mike portnoymu .M(UUUHAAAAAAHAHA.Bu adam hepsinin toplamını 2 ile çarpar 5 e böler.Çıkan sonucuda taattütlü posta pullu mektup zarfıylan ellerine verir.İzleyin görün...
-
ya allaım ya.Hem .ötünden ter akıyo hemde sırıtıyo hiç bişe yokmuş gibi.Ben bu adamı öldürürüm.
-
Artık yeni idolum olan şahıs...
-
4 uzuv 4 uzuv...kardeşler bütün iyi bateristler 4 uzuvunu ayrı ayrı kullanıyor...baterist die geçinmeden önce lütfen bişeyler öğrenelim önce...bende 7 senedir çalıyorum ve burdaki bazı eleştirilere şiddetle karşı çıkıyorum...
-
ya sen bi adamın drummer world daki videosunu indir.Alttaki arkadaşın 4 uzuv derken neyi kastettiğini anlarsın...