-
Bencede "Mat"
"herkes biliyor" güzel ...
-
soulitary istanbulu sallamaya geliyormuş, metale destek adına roxyde olucaz :)
tahimini derecelendirmem;
1.Soulitary
2.Gevende
3.Ruj
Rint,Mat,Poker dereceyi zorlıycak gruplar.
Tuborg Özel Ödülü : Karantina diyorum.
-
gevende gevende gevende.. :)
-
arkadaşlar ben poker den uğur :)) ya çok komik bu...at yarışı mı bu be....kafaya mat ve poker ...süprize hede hödö..bombaya da bold-pilot olsun a bariii :))))
sonuçta tek bir gerçek var...bu türk-rock müziğine bir hizmet...kim kazanırsa kazansın...şimdi biz kazanırsak mat severler eminim şöyle der : mat kazanmalıydı...bi iş var.....burada kimin kazandığı bence çok ta önemli değil...ben sadece şunu savunuyorum....kazanan grup çıtayı yükselticekse eyvallah....diyorum ve gidiyorum çalışmaya tekrar...
-
Selam arkadaşlar,
Ben de MAT'tan Fatih.
Harbi yorumlar komik olmuş, son galobunu beğendiğim bilmem kim tabelayı zorlar hesabı. Katılanlardan bir tek Poker'i tanıyorum, onlara da diğer gruplara da başarılar diliyorum.
...diyorum ve içmeye gidiyorum tekrar (tuborg tabi, hehe)
-
Nesi komik kanka, gaz veriyorlar işte mis gibi...
Ha bir de... Tuborg tabi... yıh yıh yıh
-
pohahah yarışmacılar da girdi işe :D
-
yahu herkes bütün gruplari dinlemiş gibi yorum yapiyo sudur budur bilmem ne..ne bu yaf ehe
-
Albümü olan bir grubun birinciye albüm yapılan bir yarışmaya katılması ayrıca da finale kalması bence düşündürücü...
Ne anlama geliyo?ilk albüm patladı belki ikinciyi böyle toparlarız mı? Pekçok profesyonel müzisyen katıldı şu ana kadar ama kimsenin ne albümü ne klibi vardı..
Yine de başarılar...
Bence Noise Gate gecen seneki şansızlığını bu sene yenecek...
-
selam ben karantinanın bas gitaristi murat.
yazılan her yorum çok doğal bence ama önemli olan kazananları jürinin seçecek olması.
Bu yüzden herşey finallerdeki performansa kalıyor.
Dananın kuyruğu orada kopacak yani