Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10. Tuborg Roxy Müzik Günleri Finalleri

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 10. Tuborg Roxy Müzik Günleri Finalleri
  • etnikdeli • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604288
    9 Mayis Pazartesi
    poker,cinseddi,the butterfly project,mat

10 mayis Sali
    Soulitary,mai,noise gate,ruj

11 mayis Carsamba
    ghasp, g.e.c.e., gevende,punch&judy

12 Mayis Persembe
    Nuke,rint,fungu,karantina
  • pUnKeR • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604289
    gevende gerçekten çok farklı ve grup üyelerinin kaliteli eğitim almış olmaları onları üst düzeye taşıyacaktır. şarkılar insanı alıp başka yerlere götürüyor.... herkese başarılar..
  • NUMBERLONELADY • 10 Mayıs 2005 00:00 • #604290
    rınt grubunu destekliyorum.laik olduğu yere geleceğine inanıyorum.
  • thechoirgirl • 10 Mayıs 2005 00:00 • #604291
    butterfly project muhteşemdi...
  • Nem • 11 Mayıs 2005 00:00 • #604292
    Ruj. Bu kadar...
  • wogon • 11 Mayıs 2005 00:00 • #604294
    RUJ
  • REthink • 11 Mayıs 2005 00:00 • #604295
    aklımda bikaç şüphe vardı, dün gece bütün bu soruları soulitary inanılmaz sahne performansıyla yok etti büyüleyicilerdi diğer grupların sahnesini izlemeden birşey demek istemiyorum ama sanırım ankaralı grup bu işi götürecek.
  • holeandpistols • 11 Mayıs 2005 00:00 • #604296
    rınt:yaşam ile ölüm arasındaki çizgi =nırvana sonzuzluk bu iki açılımdan dolayı mı rıntın vokalısti kurt cobaine benzetiliyor diye
    araştırma yaptım doğrusu ama yanıldığımı biraz araştırma yapınca anladım rıntın vokolistini bir dergi ve gazetede gördüm söyle yazıyordu o doğustan sanatcı ruhlu ayrı bır dergide de kendisini yırtık kotla gördüm kova burcundaki dahilerden anlasılan
    bu grubun 1 kaç şarkısınsa rastladım ismi lazım olmayan bir yerde sözler söyleydi yanılmıyorsom bir yağmurda ben gezmedim çiçekleri ben ezmedim yanlış sözler etmedim.hiç kimsenin saçına karışmadım seni öldürmeyi seçmedim.tam hatırlamıyorum ama adam bir yerde marmaraya ben işemedim diyor.baska bir sarkısındada popculara satasıyor.hey lanet popcu kapa ceneni bildiğin tek acı ask acısı hey sana söylüyorum ne duymak istedigini biliyorum sen sadece eğlenceli yaşamak için biliyorum eğlenmek istedigini ...s.git o zaman sonundada birgün kimse seni dinlemeyecek diyor diye bağırıp duruyor..ne gırtlak varmıs yaa bu ses nasıl bir ses bu sözler bu isyan neye anlayamadım senle tanısmak istiyorum [email protected] bana mailini atarmısın demo parçalarını bana gönderirimisin rıntın vokolistine sesleniyorum.grunge türkiyede yasatacak tek bir insan var o da sensin ...rınt.
  • pudding • 11 Mayıs 2005 00:00 • #604297
    mat alicak..ayrica yorumlara bende güldüm fatih abi gibi..arastirmadan at1p tutuolar..yok albümleri falan etc..

mat'a yürekten inan1yorm..kazanmasalarda canlari sagolsun..zaten 1.ye albüm yapilmicak diyorlar;)
  • gebesh • 11 Mayıs 2005 00:00 • #604298
    bazı grupların olayın bir yarışma oldugunu unutup saatlerce sanki konser veriyorlarmışçasına bütün demolarını çalmaları cok saygısızcaydı