Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10. Tuborg Roxy Müzik Günleri Finalleri

Bu konu şu haber ile ilgilidir: 10. Tuborg Roxy Müzik Günleri Finalleri
  • REthink • 12 Mayıs 2005 00:00 • #604299
    saatlerce sahnede kalan bir grup görmedim, ama bir yanlış anlaşılma olduğu doğru gruplara ulaşan bilgilerde performans süresinin yarım saat olacağından başka hiçbirşey söylenmemişti.
  • NUMBERLONELADY • 12 Mayıs 2005 00:00 • #604300
    Ghasp / İstanbul
    Rint / İstanbul
    Cin Seddi / Ankara
    Mai / İstanbul

bugün roxy'de sanırım son olarak bu 4 grup yarısacak roxye giriş:5 ytl.bence bugün rock müziği destekleyenler burda olmalı .. 12.05.2005 perşembe
  • holeandpistols • 13 Mayıs 2005 00:00 • #604301
    dün roxydeydik arkadaslarla rınt grubu cidden met edildiği gibiymiş.yalnız bir sey dikkatimi cekti monitörden gitarların sesini kıstılar arkadaslar...nedendir bu bilinmez 1 parcada sound sesi iyi iken 2 parcada volumu dusurduler.anakaralı grupta fena sayılmazdı cıdden..ama bır gercek varkiii dj..veya sesle ilgilenen arkadaslar ıslerını yaparken cok dıkkatlı olmalı dıye dusunuyorum bu bır yarısma lütfen rınt ne olursa olsun mukemmeldın bırsey dıkkatımı cekti senle ılgilenen yırtık kotlu rocker kız cok hostu hand beıng ve pogo yaptı sızın grupatn mı..neyse eger o bestelerınle yarısmayı kazanamazsan benım fıkrımce uzulme cunku şike vardı derız bu kadar basıt göz var nizam var
  • NUMBERLONELADY • 13 Mayıs 2005 00:00 • #604302
    roxyde yarısmaya katılan insanların hepsi müziğe gönül vermiş insanlar epey emek sarfetmişler müzik adına diye düşünüyorum.o yüzden bu müzisyen arkadaslarımıza başarılar diliyorum bestelerın coğu ingilizce ağırlıktaydı ve hemen hemen her yerde rastlayabilceğimiz türlerdendi..ben kendine özgü müzik yapan bir tek rıntı gördüm..handpıstoles arkadasımda benım aldığım duyumları almıs cidden sound'ta oynama yapıldı gitarların sesleri kısıldı birden 2 parçadan sonra ne alaka anlamadım ama....vokalıstte bunu farketti istese gitarın sesini açabilirdi ama açmadı cunku izleyicinin algılamasını müzisyen sahnedeyken bilemez..o yüzden sesle ilgilenen ses mühendislerine yarısma oldugu için müdahale edilmedi sanırım halbuki 1 saat veya daha önceden grupların soundları ayarlanmış ve değiştirilmemesi gereken bir konumda olmalıydı... dikkatinizi çekti mi bilmem ama
    bu grubun performansı davul bile patlasa değişmez..ama bir gerçek varki demolarındaki gitar seslerini sayın ses mühendisleri sayesinde fazla duyamadık nıçın böyle yaptılar ilk parçalarındaki sound ayarı değiştirildi..bir çelişki bu ...biz sahnenin kenarındaydık adamlar gitarları konusturuyordu.. neyse rıntın kendine özgü bir özelliği vardı... besteler ve sound herseye ragmen güzeldi..ama güzel olamayan tek sey bu yarısmada celişki fikri uyandırılması
  • nevermınd • 13 Mayıs 2005 00:00 • #604303
    bence rınt mukemmeldı tek manasıyla..burda soundtan bahsedılmıs pekte onemkı değıl bence cok guzel bır aksam yasattı..sahneye renk kattılar..bestelerının sozlerı gayet anlasılırdı ve cok etkılendım dogrusu ...başarılar kazanacagına ınanıyoruz.
  • ecel • 16 Mayıs 2005 00:00 • #604304
    Ah be abi, roxy müzik günleri dediler nisanın 8 in de son başvurular mış nisanın 2 siydi fırsat bu fırsat dedik, üç kuruş borç bulduk studyoya girdik parçaları çalıştık. Nisan nın 6 sında ucuz maliyetli bir kayıt yaptık.. gönderdik ama 7 nisan da güven abimizin dream tv deki programın da duydum 22 sine ertelenmiş başvurular. tabi üzüldüm okadar zaman da daha iyi bir kayıt yapabilme imkanımız olacaktı..ama bir kez yaptık diye beklemeye koyulduk ayın 22 sinde roxy den mail geldi ek teki basvuru form unu doldurup gönderin diye, Hevesle doldurup gönderdik gözümüz ayın 28 ine cevrildi tabi bekliyoruz sonuçları..27 gecesi yine güven abinin tv programına kilitlenip belki söyler diye beklediysem de nafile. Tek yapmam gereken şeyi yaptım sabah çabuk olsun diye bayram gecesi gibi erkenden uyudum ama ne uyku 5 dakikada bir uyanıp saate bakıyorum sabah nezaman olacak diye saat 4 gibi yataktan kalkıp başka türlü vakit geçirmeye karar verdim.. sabahın 7 sine kadar dayanabildim sonra internet cafeye gidip sonuçlara bakacaktım içimde bir umut vardı ..internet cafe 8 gibi açıldı .. roxy nin sitesine girdiğim de umutlerim hayal kırıklarına döndü daha da üzüldüğüm şey izmirden sadece Müge şenler in kazanmasıydı.. Bugun ayın 29 u her an bi değişiklik olabilir diye bir umutla yine roxy nin sitesini tıkladığımda mugenin de finale katılmayacağınu onun yerine istanbuldan başka bir grubun seçildiğini gördüm en azından İzmirden birinin seçilmesi güzel dii.... Müziği bırakmayı bile düşündüğüm şu saatlerde bu yazıyı yazmayı kendime bir borç bildim.. finalist arkadaşlarıma başarılar diliyorum.. çok merak ediyorum Yavuz çetin neden intihar etti acaba ...
  • Pastorius • 16 Mayıs 2005 00:00 • #604305
    bu kadar ucuz birşey için müziği bırakmayı düşünmek bana çok garip geldi...biz de finale kaldık ama kazanamazsak ne yapmalıyız sence...bu arada istanbuldan birçok arkadaşımın roxy kayıtlarıını dinledim...ben olsam kesin onları finale alırdım..finale kalamadılar.......bence borç bildiğin bu yazıyı yazarken fazlaca duygusallaşma var....bunu sadece roxy için söylemiyorum...düşünsene ilerde albüm çıkartıcaksın diyelim...bir sürü adamın ağız kokusu,bencil piyasa istekleri vs..ler.......ben senin yerinde olsaydım şöyle düşünürdüm.....finale kalamadık ama en azından kayıt tecrübem(iz) arttı.....ne kadar şeker kız candy yaklaşımı olsada az yara almak içiin böyle düşünrdüm...başarılar.....
  • etnikdeli • 16 Mayıs 2005 00:00 • #604306
    cok guzel bir organizasyondu. butun gruplarin birbirinden farkli guzellikleri vardi. yarismadan da ote muzik festivali gibiydi.organizasyon hos bi hava yakalamış...
  • ADIO • 19 Mayıs 2005 00:00 • #604307
    ben gevende dememişmiydim ahaha!!