Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Demo :: Neyse - Alive (Pearl Jam Cover)

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Demo :: Neyse - Alive (Pearl Jam Cover)
  • furious • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604682
    Süper.
  • firstmansharp • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604683
    Uzun ve yorucu 1 yükleme sürecinden sonra şarkıyı dinlemeye başladım...aşırı Pearl Jam sevenlerdenim...müziği çok iyi yapmışlar...ama solistin bütün girişleri kötüydü maalesef...çok yapmacıktı...bazı yerlerde sesler bayaa tutsada...yinede çok abarmış bi benzeme çabası vardı...
    Neyse bu kadar laftan sonra diğer şarkılarını nasıl yaptıklarını merak ettiğimide itiraf etmeliyim...mesela Black...yellow ledbetter...
  • Darkened • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604684
    ben vokali de gitarları da beğendim...sadece gitar girişte bir yerde ritmi kaçırıyor sonra hemen toparlıyor...

ama bateristin ataklara çok çalışması gerek diye düşnüyorum... ataklar birbirini tutmuyor... atakları yaparken metronomu kaçırıyor... oraya da vurayım buraya da vurayım derken ritmi sektiriyor baterist...

ataklara çalışmasını ve metronom kullanmasını tavsiye ediyorum...

genel olarak güzel bir çalışma olmuş... tebrix...
  • Synthesizercı • 10 Mayıs 2005 00:00 • #604685
    önceden yapılmış bişeyleri tekrarlamaya ne gerek vardır onu hiç anlamam.. yetenekli müzisyenler.. yeni bişeyler üretisnler..
  • 2mi3 • 10 Mayıs 2005 00:00 • #604686
    vokali beğenemedim nedense...
  • jasonic • 10 Mayıs 2005 00:00 • #604687
    Elestirilerinizi dikkate aliyoruz,tesekkür ederiz.Neyse Pearl Jam hayrani,İstanbul'da Pearl Jam calan nadir gruplardandir ve bu cover'in sebebi de gelen yogun istektir.
    Vokalin sesi konusunda:Kayit, kulakliktan calan müzige kayit ortaminda eslik etmek seklinde oldugundan,canli söylemeye alisik vokalimiz epey zorlandi.Ben gelip bizi canli dinlemenizi öneririm,üstelik o zaman istediginiz PJ sarkisini da calariz! :)
  • pissicik • 10 Mayıs 2005 00:00 • #604688
    indirebilsek dinleyeceğiz.. burdaki eleştilere rağmen umutluyum ben, olmuştur o..
  • petevenegondi • 10 Mayıs 2005 00:00 • #604689
    güzel olmuş..
  • reckless • 10 Mayıs 2005 00:00 • #604690
    Ben sizleri uzun zamandir Pulp da severek izliyor ve dinliyorum..grunge seven herkese de siddetle tavsiye ediyorum...Mutlaka sahne performansi izlenmesi gereken bi grup...Arkadaslar sizde bar programlariniz hakkinda daha detayli bilgi verebilirseniz cok nefis olur....a live coverda oldukca basarili olmus..tebrikler..yolunuz acik olsun ;)
  • şerbet • 10 Mayıs 2005 00:00 • #604691
    arkadaşlar dinlemedim hemen dinleyeceğim,eminim farklılığınızı ortaya koymuşsunuzdur,ama bırakın artık başkalarının çalışmalarını,en yakın zamanda kendi bestelerinizi burada görmek istiyorum,başarılar