Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Demo :: Neyse - Alive (Pearl Jam Cover)

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Demo :: Neyse - Alive (Pearl Jam Cover)
  • MoonLigth • 12 Mayıs 2005 00:00 • #604692
    hımmm...
  • jasonic • 13 Mayıs 2005 00:00 • #604693
    Zaten amacimiz olabildigince PJ'ye yakin calmakti.Bizce bu kücümsenecek birsey degil.Ama senin kastettigin anlamda bir coveri da yakinda burdan yayimlayacagiz.
  • gooch_v2 • 13 Mayıs 2005 00:00 • #604694
    bunun coverla alakası yok.. malesef taklitten ötesi yok. birebir yapılmaya çalışılmış bir kayıt. vokalistin sesi gercekten güzel, fakat olmamış yani.. üzülerek söylüyorum : birebir taklitlerinden. =((
  • Same inthe end • 13 Mayıs 2005 00:00 • #604695
    degistirmeye calısılıp icine edilmesinden iyidir boyle bi calısma..
    cover ancak hakikaten yeni birseyler katabilinecegi zaman, bir anlamı olacagı zaman yapılır
    alive' a kimsenin pek birsey katabilecegine inanmıyorum
    ha gercek bir cover isterseniz pentagram'ın uzun ince bi yol' unu veya a perfect circle' ın imagine' ini oneririm
    bu demo bir yaratıcılık gosterisi degil belki ama en azından bir umut veriyor bence
  • dowjones05 • 14 Mayıs 2005 00:00 • #604696
    harkülade..pearl jam i yeniden sevdirdiler bana...(abarttımmı?)
  • pissicik • 16 Mayıs 2005 00:00 • #604697
    Anladığım kadarıyla çekemeyen arkadaşlar var (sanırım) aramızda!!
    Ya da cover nedir, ne değildir tartışması ve kargaşası yaşanıyor.. Nihayet dinleyebildim ve orjinaline bu kadar yakın bir kayıt için NEYSE'yi takdir ettim.
    Gelecek vaat eden bu grubu canlı dinlemek bambaşka o yarı..
  • Matt Bellamy • 16 Mayıs 2005 00:00 • #604698
    canlı seyretmeniz lazım..istanbul un en iyi cover gruplarından carşamba pulp..zaten bu grubu bilmeyenlerin fazla bi yorum yapması dogru degildir diye dusunuyorum..
  • mislead • 1 Ağustos 2005 00:00 • #604699
    kesinlikle öngarlı yaklaşmadım şarkınıza ama vokal öyle bir çarpıyo ki insanın suratına diğer güzellikleri göremiyosunuz.
    hayır neden onun gibi söylemeye çalıştığını anlamadım.çok kasmış vokal bence söylerken.
  • human133 • 29 Ağustos 2005 00:00 • #604700
    Vokallerin birebir olmuş olmasını sanki kötü bişeymiş gibi gösteren arkadaşların derdini anladım ama ben yine de taktir ediyorum solist arkadaşı. Çok sevdiğim bi vokal tazı zaten, hakkını vererek de söylemiş helal olsun. Tabii bazı yerlerde ister istemez bazı şeyler yetmemiş ama olur o kadar. Bi de altyapı aynı derecede hakkını verememiş şarkının malesef. Davuldan gitarlara kadar. Bu arada Creed de çalıp çalmadığınızı çok merak ediyorum? eğer çalmıyosanız mutlaka çalın. Taklit vokal suçlamalarını scott stapp'e de yapsalar bence creed her zaman pearl jam'den çok daha dinlemesi keyifli bir grup(tu).
  • jasonic • 9 Kasım 2005 00:00 • #604701
    www.neyse.org