-
çok mükemmel yaw..bu şarkıda grubun her elamanının neler yaptığı ortaya çıkmış..çok iyi bi şarkı seçmişsiniz..tebrikler!!
-
çok iyi bir cover.ellerinize sağlık beyler...yolunuz açık ;)
-
ya beyler bir kaçkere daha dinledim de... bu cover değil ya pearl jam in ta kendisi gibi geldi bana.vokal de en ufak bir fark yok.kafam karıştı.yıllardır dinlerim pearl jam i... neyse... başarılar tekrardan..
-
cover demek yanlış olur heralde parantez içine aynısını yapmaya çalıştık yazsalar daha iyi olucakmış
-
çok güzel...emek verilmiş ve sonucu da ortada zaten.bizi yeni demolardan mahrum bırakmasınlar derim...
-
Şarkıyı çok iyi coverlamışsınız ama lead gitarın tonu fazlasıyla sert.
-
Neyse ile ilgili daha fazla bilgiye www.neyse.org adresinden ulasabilirsiniz.
Ayrica Neyse'nin canli performansini Digitürk 18. kanali S'NEK TV'de 25 Kasim Cuma günü 19:30'da Soundcheck adli prgoramda izleyebilirsiniz.
Neyse her carsamba Taksim Pulp'ta sahne almakta.
-
"en kötü orijinal en iyi taklitten iyidir"
ibrahim tatlıses :))
kendi sound'unuzu yaratın arkadaşlar.
-
bugün snek te soundcheck te çıktılar süper çaldılar,elemanlarda şeker valla çok beğendim...
-
Kimlerin çaldığını söylemeden birine dinletildiği takdirde Pearl Jam olmadığının farkına varılabileceğini sanmıyorum.Eğer amacınız buysa, evet aynı Pearl Jam'siniz. Ama şurda yazılan üç beş yorum bile insanların kopyalara tepkisini gösteriyor. Madem bu kadar iyi bir potansiyele sahipsiniz, (her iyi çalan-söyleyen iyi de beste yapamaz ama varsa) bestelerinizi de dinletin insanlara. Beste kaydınız varsa ve bilmiyorsam koyun linki seve seve dinleyeyim. Bu arada elemanların başarılı oldukları da, yazılan saçmasapan "çekemiyorum ulan" kokulu yorumlardan anlaşılıyor:)