Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock :: "Çektir Git"

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock :: "Çektir Git"
  • System666 • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605063
    Güzeelll!!!!! Bu sene BARIŞAROCK ya yız abi kimse tutamaaaazz!!
  • soldier55 • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605064
    buuuuuuuuuuuuuuuuuuu işteeeeeeeeee buuuuuuuu

yaklaştı gerçek rock festivali 'BARIŞA ROCK'

olay bu abi 2 senedir ordayım bu senede orda olucam rock şişede durmaz arkadaşlar hepinizi bekliyoruz rock festivale isteyen herkezin orda olması gerekiyo!!!!!!!!!!!!!!!
  • Kanpp • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605065
    geçen sene gittim busenede giderim insallah...

Barışarock kolonisi ayaklansın
  • anksunamun • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605066
    ben izmirde oturuyorum agustosta ist.da olabilirim ama bagc1larda olucam biraz uzak kal1yor ama bu metro!!! hangi metro! ben bir tane biliyorum onlar da dag1ld1 die biliyorum...
    lütfen cevap verin!!! bu metro hangi metro???
  • cyn • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605067
    BarışaSuck..amma kotu konserler zinciri.baris akarsu kim bi defa ya?ufh valla acaip organizasyon yapiyolar artik..sirf liste kabarsin die mi bunca herifi bi araya toplayip sarki soyletiyolar acaba?
  • oz • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605068
    Barış Akarsu'yu ilk görünce ben de şaşırdım, bu ne ya falan dedim ama şu var, bir yarışma programı ile ün kazanmış olsa da, sürekli bir şekil içinde dolaşıyor olsa da, adam doğru bir şey yapıp Barışa Rock'a katılmış, takdir etmek lazım...Bunun dışında da bir sürü iyi müzisyen var, sadece Demirhan Baylan için bile gidilebilir...
  • cyn • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605069
    sirf popularitesini artirmak icin bu tur ucuz numaralara basvurmasi falan da olasi.ama demek istedigim yarisma programi sonucunda ekranlarda boy gostermesi falan da degil.gercekten kim ki?bi kere o kadar koklu bandin arasinda bu kadar acayip ismin isi de ne?fanta genc yetenekler yarismasi gibi olmus ya da efesdark roxy muzik gunneri..heh..
  • AkKrock • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605070
    Bu konsere katılan grupları kim seçiyo?Festivali düzenliyenler mi yoksa grupların kendileri mi katılıyo?

Ayrıca gruplar bence güzel.Barış konusuna değinmiyorum.Çünkü bu tür yarışmaların yapılması kökten yanlış.BEN ARTIK TV Yİ AÇTIĞIMDA SAÇMASAPAN YARIŞMALAR GÖRMEK İSTEMİYORUM!!!

Bu salak şeyleri izlemeyelim arkadaşlar lütfen ya!!Belki o zaman kaldırırlar "Akedemi kerane...Pop katar...Benimle dansedermisin....."tipi yarışmaları.YETER!!
  • MSS • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605071
    "BarışaROCK" belki tam anlamıyla olmuyor.Rock müzik yapan kaç tane sağlam isim var ki.Ve bunlar saf Rock mı?!Zamanla bu kavramlar artık değişiyor.Bu ismi uygun görmüşler,karşısına geçmek istemişler olup bitenlerin.O yüzden BarışaROCK olacak bu işler.Buraya çağırılan grup/kişilerin kaç tanesinin gücü var(sadece müzikle geçinenler var,bu işler çok karışık) burada konser vermeye.Buraya gelirken bin türlü düşünenler;gelmeyenler ve bir okadar daha düşünüp burada konser verenler var.Burda yapılan şey:"Biz de varız!" demek.Bu adam(Barış Akarsu) ünlü olmadan da oraya gitti.Şimdi orada sahne almanın gururunu yaşayacak.Ayrıca müziği,besteleri,sesi bence güzel.Sen ne yapıyorsun."Band" "Suck".Genç yetenek sizsiniz."İlgilizce" muhteşem bakıyorum ama "Düşünme Gücü"nden kaldınız.Ulan işte destek vermemiş kimse,sen de vermiyosan "ÇEKTİR GİT".
  • CoreyTaylor • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605072
    yeahh