-
mükemmel! çok sevdiğim adamlar geliyor. gitmek lazım be...
vallaha!
-
Zardanadam'ın bass'çısı vefat etti geçen gün... Katılacakları kesin mi acaba?
Bir de anima'yı bronx'ta izlemiştim. Böyle bi mayışmıştım ama.... :) Sırf birisi için de gidilmez ki ama.. :)
Festivalin sloganı mıdır neyidir bilinmez ama bu "çektir git" ifadesi çok komik olmuş bence..
"Çektir git" lafını duyunca Pin-up'a bakayım dedim ama Allah'tan k yoklar yani :D:D:D
-
Kannp, bizim konserden sonra o kadar muhabbet ettik adamla şimdi gidip yüzüne söverken utanmıycak mısın? :)))))
-
Son gelişme,
Barış Akarsu, bir içecek markasının reklamlarında yer aldığı için sahne listesinden çıkartılmıştır.....
-
Eger bu haber dogru ise sevindim..Braış akarsu kimki??Dunku çocuk..Ah imkan olsade bizi çıkarsalar...ortalığı yıkardık..
-
haberler güsel hele ki bu yaz bu kadar çok festival konser vs.olması ülke adınada güzel bir olay..sanki uyuyan bişeyler uyandırmış gibime geliyor..umarım devamı gelir..ama ne yazık ki halen daha varlığını sürdürmekte olan ki ben bunlara "kendini bir bok sananlar" zümresi diyorum hala onu bunu eleştriyor..Bir Barış AKARSU hikayesidir gidiyor...anlamsız,gereksiz yersiz falan filan..eleştirenler kim ki bu sözleri sarfediyorlar.hoş bende adamı dinnemedim ne yaptığını bilmiyorum ama bu bir tek barış akarsu için geçerli değil bu sitede artık butip yersiz geyiklerin dönmemesi icab eder diye düşünüyorum.İstanbul da oturanlar bilirler Tünel efendileri diye tabir ettiğimiz insanlar vardır herşeyin en iyisini bilen ya da bildiğini iddia eden.. her dükkanda vardır burdada bi nevi bu efendilerden türemiş ne kadar bayık ve sıkıcı adam olaydınızda siz çıkaydınız festivale .adamlar düzenlemiş işte gençlik eğlensin çoşsun stresini atsın vs. diye kimsede zorla gelin demiyor.ama ne var eleştiren insanlar otorite ya kaliteli tipleri dinniyorlar müzik kulakları dehşet derecede gelişmiş elit kesim insanları o yüzden vur yerden yere ..ya artık baydınız o kötü bu kötü bilmem ne kıl tüy kimsiniz yaa sizinle nereye varılır ne yapılır bilemiyorum bilmekte istemiyorum..adam yapmış çıkmış sende yap sende çık ...ezik gibi yorumlar saçma sapan olaylar.en uzağa siz işiyorsunuz kabul ediyorum ama artık bırakın şu muhabbetleri..ya da garaj bekçisinden rica edelim iq testi yapsın artık üye alırken.yıllar önce metallica konserinde alt grup olarak çıkan kurban grubunu sahnede pet şişe yağmuruna tutan tayfanın şimdide köpek gibi konserlerine gidip eğlendiğini hepimiz biliyoruz..hikayesiniz abi siz..ötesi yok yani..giden gitsin kalanda umrumda değil zaten ....
-
gecen sene gidemedim ama bu sene kesin gidiyorum kimse tutmasın beni!
-
Kannp, bizim konserden sonra o kadar muhabbet ettik adamla şimdi gidip yüzüne söverken utanmıycak mısın? :)))))
16 Mayıs 2005 Pazartesi | Yazan: Ktulu
muhabbet etmedik divinemusic yiaa ve ben posta koyduk herife..
-
Burnumun dibinde festivaller düzenleniyor ve ben gidemiyorum..agghhh içler acısı..bu yüzden işimden nefret ediyorum..bir yolunu bulup bu sene gideceğim..
-
festival için yollara koyulmadan önce, 4 haziranda ankara'da barışa rock konseri varmış diye duydum doğru mudur? varsa kimler katılacaktır vs vs...??