Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock :: "Çektir Git"

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock :: "Çektir Git"
  • esenkron • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605073
    kendimi tamamen kaybecek bir yere gitmek istiyorum...burada herkes kendinde bir şeyler bulsun...herşeyi yaşasın isteyen aşkı isteyen cinselliği isteyen de dilediğince delirmeyi...ama kimse yapılan haksızlıkları unutmasın ve geçmişte yaptığı tüm yanlışlarını veya kendi görüşlerini kendine göre değiştirsin...biliyorum herkes vurdumduymaz bir hayatın peşinde ama gerçek yaşayıp, imkansız düşünmeyi tercih edeceğim her zaman...
  • cyn • 14 Mayıs 2005 00:00 • #605074
    MSS..
    ya bu cok yersiz bi tartisma.ben dusunduklerimi ifade ediyorum sen kalkmis ahkam kesiyorsun.cok gereksiz bi tavir.diyecegim odur ki: madem 'barisarock'; daha cok izleyici/dinleyici toplayabilecek gruplar cikarsinlar.2-3 dingili dinlemeye zahmet edip gitmeyenler de kalkip gider o zaman heralde.
    kullandigim ingilizce kelimelere takmissin bi de..ouff acaip komiksiniz yaa..bi kere de anlatilana bakin yau..
  • MG • 15 Mayıs 2005 00:00 • #605075
    Arkadaşlar BarışaRock ve DayanışaRock güzel olur herşey :)
  • moop • 15 Mayıs 2005 00:00 • #605076
    arkadaşlar yaw nie bu kadar eleştiyosunuz anlamıyorum, yurt dışında gruplar şarkıcılar hep yarışmalarla ünlü oluyolar yani yarışma ile ünlü olması kötü müzik yaptığını göstermez, yaptığı müziği sevmeseniz bile, ben barış akarsu nun hayranı filan değilim ama bu yaptığınız birazda haksızlık değilmi?? unutmayınki şu an evlerinizde Metallica dinlemenize sağlaya şeyde bir çeşit yarışmadır ve dolayısıyla Megadeath' i.... Adam daha kariyerinin başında, daha ne kazandıki reklam için para almadan konser versin.....Yaptıkları güzel birşey, MG arkadaşımızn dediği gibi BarışaRock DAyanışaRock
  • Garuda_tr • 15 Mayıs 2005 00:00 • #605077
    Bulutsuzluk özlemi, catalfalque, ihtiyaç molası, moğollar, zardanadam olay budur.

ps.(zardanadam yeni basçı buldumu ?)
  • necrosamash • 15 Mayıs 2005 00:00 • #605078
    abi amator gruplar cikmiyo mu?bizde cikmak istiyoruz?
  • cyn • 15 Mayıs 2005 00:00 • #605079
    gormuyor musun dolu amator grup cikiyor.baris akarsu bile orda eheh daha amatoru yoktur heralde.
  • scream vokal17 • 15 Mayıs 2005 00:00 • #605080
    çeşmenin altındaki ağaç uzun eşşek oynamak için ideal bi yer bi çadır alanında geceleri dikkat edin çadırdan tuhaf sesler gelebilir ama korkmayın esas güzel gruplar geleri ya da akşam üstü çıkıyo ilk çıkan grupları dinlemeyin çünkü hepsi berbat............
  • Pastorius • 15 Mayıs 2005 00:00 • #605081
    metro bildiğin avucumda gökyüzü...felan diyolardı dı ya.....kadro değişti o kadar....2005 kadrosuyla ..çalcaklar...vs.
  • Kanpp • 16 Mayıs 2005 00:00 • #605082
    barış akarsı malesef benim hemşom utanıyorum kendimden kendimi intahar edecem :D

ama barışarock ta yüzüne sövecem...

elalemin şarkısıyla ünlü olmak varmıya...