-
kendimi tamamen kaybecek bir yere gitmek istiyorum...burada herkes kendinde bir şeyler bulsun...herşeyi yaşasın isteyen aşkı isteyen cinselliği isteyen de dilediğince delirmeyi...ama kimse yapılan haksızlıkları unutmasın ve geçmişte yaptığı tüm yanlışlarını veya kendi görüşlerini kendine göre değiştirsin...biliyorum herkes vurdumduymaz bir hayatın peşinde ama gerçek yaşayıp, imkansız düşünmeyi tercih edeceğim her zaman...
-
MSS..
ya bu cok yersiz bi tartisma.ben dusunduklerimi ifade ediyorum sen kalkmis ahkam kesiyorsun.cok gereksiz bi tavir.diyecegim odur ki: madem 'barisarock'; daha cok izleyici/dinleyici toplayabilecek gruplar cikarsinlar.2-3 dingili dinlemeye zahmet edip gitmeyenler de kalkip gider o zaman heralde.
kullandigim ingilizce kelimelere takmissin bi de..ouff acaip komiksiniz yaa..bi kere de anlatilana bakin yau..
-
Arkadaşlar BarışaRock ve DayanışaRock güzel olur herşey :)
-
arkadaşlar yaw nie bu kadar eleştiyosunuz anlamıyorum, yurt dışında gruplar şarkıcılar hep yarışmalarla ünlü oluyolar yani yarışma ile ünlü olması kötü müzik yaptığını göstermez, yaptığı müziği sevmeseniz bile, ben barış akarsu nun hayranı filan değilim ama bu yaptığınız birazda haksızlık değilmi?? unutmayınki şu an evlerinizde Metallica dinlemenize sağlaya şeyde bir çeşit yarışmadır ve dolayısıyla Megadeath' i.... Adam daha kariyerinin başında, daha ne kazandıki reklam için para almadan konser versin.....Yaptıkları güzel birşey, MG arkadaşımızn dediği gibi BarışaRock DAyanışaRock
-
Bulutsuzluk özlemi, catalfalque, ihtiyaç molası, moğollar, zardanadam olay budur.
ps.(zardanadam yeni basçı buldumu ?)
-
abi amator gruplar cikmiyo mu?bizde cikmak istiyoruz?
-
gormuyor musun dolu amator grup cikiyor.baris akarsu bile orda eheh daha amatoru yoktur heralde.
-
çeşmenin altındaki ağaç uzun eşşek oynamak için ideal bi yer bi çadır alanında geceleri dikkat edin çadırdan tuhaf sesler gelebilir ama korkmayın esas güzel gruplar geleri ya da akşam üstü çıkıyo ilk çıkan grupları dinlemeyin çünkü hepsi berbat............
-
metro bildiğin avucumda gökyüzü...felan diyolardı dı ya.....kadro değişti o kadar....2005 kadrosuyla ..çalcaklar...vs.
-
barış akarsı malesef benim hemşom utanıyorum kendimden kendimi intahar edecem :D
ama barışarock ta yüzüne sövecem...
elalemin şarkısıyla ünlü olmak varmıya...