-
arkadaşlar bu 3 grubun dışında iyi 1-2 grup daha gelcek haberiniz olsun.. yakında duyarız haberlerini.. rockncoke is the one!!
-
ya arkadaşlar
korn 2 eylülde avusturya da
4 eylülde italya da coca cola fest inde...
bakmıyo musunuz hiç tour dates a atlıyosunuz hemen!!
korn falan yok rock'n coke ta inanmayın, sevinmeyin öyle...
-
arkadaşlar,offspring,korn,the cure kesin olarak rockncoke da.. asılsız haberlere inanmayın..
-
abicim bi zamanlar red hot geyigi vardi noldu o is puhaha ulan hala aciklanmadimi adam gibi gelenler ona göre gidicem yaa abzürt abzürt rapçileri doldurmasinlar yine.. :P
-
Arkadaşlar Korn falan gelmiyo. korntv.co.uk sayfasının en altından bunu net olarak görebilirsiniz. Haksız çıkmak isterdim ama...:(
-
ya hanımlar beyler Linkin PArk gelirse ben warım ama gelmezse bilmem bu arada gelcek mi LP
-
beyler bayanlar rockn coke a hop hopcular gelmesinde kim gelirse gelsin iyşallah KoRn gelir en büyük hayalim bu yani başka bişey istemem bilete 150 ytl vermeye bile razıyım :)
-
BarışaROCK daha güzel olur inşallah korn gelirse çok az bi ihtimalde olsa giderdim ama offspring gelirse kesin gitmem amele dolu olacaktır yine ne tip adam varsa oraya gelir müzik adına hiçbişey olmaz fırtına çıkar festival biter :D:D:D
-
xx.08.05 - Sziget Festival 2005
xx.08.05 - Metalway Festival
15.08.05 - La Foire aux Vins
17.08.05 - Zenith-Omega-Toulon
19.08.05 - Gampel Festival
20.08.05 - PukkelPOP Festival 2005
27.08.05 - Rock Am See Festival
02.09.05 - Two Days a Week Festival
04.09.05 - Coca-Cola Live @ MTV
xx.09.05 - TBA
NOTE: Not all dates above are confirmed (tükçesi bütün tarihler yukarıda belirtilmiştir oluyo)
beyler korn morn yok boşuna sevindiniz, bende tabii...
-
xx.08.05 - Sziget Festival 2005
xx.08.05 - Metalway Festival
15.08.05 - La Foire aux Vins
17.08.05 - Zenith-Omega-Toulon
19.08.05 - Gampel Festival
20.08.05 - PukkelPOP Festival 2005
27.08.05 - Rock Am See Festival
02.09.05 - Two Days a Week Festival
04.09.05 - Coca-Cola Live @ MTV
xx.09.05 - TBA
NOTE: Not all dates above are confirmed (tükçesi bütün tarihler yukarıda belirtilmiştir oluyo)
beyler korn morn yok boşuna sevindiniz, bende tabii...
o sitede öyle yazabilir ama onlar resmi değil yani resmi sitesinde yok daha tur tarihleri o yüzden umudumuzu kaybetmeyelim daha :)