-
ya red hot chili peppers gelicek mi türkiyeye haberi olan varsa yazsın
-
turkcesi tum tarihler yukarida belirtilmiş degil tam aksine belirtilen tarihler kesin degildir degisebilir demek oluyor. yan
araya bir turkiye konseri gelebilir demek. he korn nedir ne degildir bilmem pek de ilgilenmem o ayri..
-
@HereticSlave
Sen ingilizceyi bakkaldamı öğrendin ??
NOTE: Not all dates above are confirmed (tükçesi bütün tarihler yukarıda belirtilmiştir oluyo)
NOT ALL dates diyor... Yani tüm tarihler doğrulanmadı diyor !!!
-
arkadaşlar size şunu kesin olarak söyliyim korn türkiyeye geliyor. festivalin 2.gününde burda. sevinmeye devam edebilirsiniz. :)
-
RHCP gelecek tr ye ama bu rock n coke olmayabilir..Ama yuzde 80 bu sene geliyor..
-
yok abi rock'n coke tan hiç beklemezdim umarım hayal kırıklığına uğramayız.
-
rock and coke geçen yıl tam bir rezaletti ne işi var 50 cent'in rock festivalinde!!
ayrıca rasmus; hakkaten çoluk çocuk grubu..
artık yeter..
sanırım rock and coke prodüktörleri de anladı hatalarını veee hele şükür cure geliyo.... (umarım, sanırım..)
valla mutlu oldum ;)
-
çok güzel grup..özellikle bayan vokal le bu kadar başarı..valla bravo!
-
var ya ben bu The Cure' u T.C. ye getiren amcaların afedersiniz testislerin yirim...
lan olum ölürüm Cure' a...
buarada kardeşim the Cure geliyor diyolar siz hala korna derdindesiniz...anlamadım ben bu işi...
just like heaven diyesim geldi ama cut diye bi şarkıları var ki aman diyim...
ya bu adamlar benim kahramanım yaaa...
youuuu just like heaven.... vay be efsane geliyo resmen...
festivale kadar uyicam başka türlü vakit geçmiycek yoksa...
-
falla ben THE CURE dinlediim yerde kendimden geçerim yaa. eldede şarap oooooooo.eski aşklarım aklıma gelir. öff be KORN daha ne olsun falla güven baba sööledi dorudur herhalde he OFFSPRING de geliomuş.onlarda gelsinler bakalım ama rhcp sytem rammstein nerdeeeeeeeeeeeeeee ???????